Ľubomír Hudačko Rôzne

Súťaž o naj obec už finišuje: 5 dedín okresu Prešov, ktorým sa vedie najlepšie

Známa súťaž o naj obec Slovenska už finišuje. Zápolia v nej aj dediny z okresu Prešov. Toto je päť z nich, ktorým sa momentálne darí najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj obec už finišuje: 5 dedín okresu Prešov, ktorým sa vedie najlepšie
Zdroj: TASR

Súťaž o naj obec Slovenska 2017, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregión sa blíži k svojmu záveru. Zápolenie odštartovalo prvého apríla a možnosť hlasovať ľudia majú už len do konca októbra. V úplnom finiši súťaže sme sa pozreli na predbežný rebríček a najlepšie umiestnené obce z nášho okresu.

O titul naj obec bojuje dokopy 2785 obcí z celého Slovenska a momentálne sa na vrchole rebríčka nachádza Halič. Druhá priečka aktuálne patrí obci Vinodol a priebežnú top trojku uzatvára minuloročný víťaz, obec Smižany.

Zamerali sme sa však aj na dediny nášho okresu. Najvyššie spomedzi obcí z okresu Prešov sú aktuálne Lipovce, ktoré sa nachádzajú na 197. priečke. 384. miesto momentálne patrí obci Drienov, 418. priečka Ľuboticiam, Vyšná Šebastová je na 426. mieste a päticu najúspešnejších obcí z nášho okresu uzatvárajú Fintice zo 452. miesta.

Poradie sa však môže ešte neustále meniť a prispieť k tomu môžete aj vy svojím hlasovaním na webovej stránke www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Definitívneho víťaza spoznáme 6. novembra 2017.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM