Rôzne

Súťaž o naj obec je pred koncom: TOTO sú dediny z okresu Prešov, ktorým sa darí najviac

Zápolenie o naj obec Slovenska 2018 je už tesne pred koncom. Pozreli sme sa na to, ktorým dedinám z nášho okresu sa aktuálne darí najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj obec je pred koncom: TOTO sú dediny z okresu Prešov, ktorým sa darí najviac
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Portál slovakregion.sk v apríli vyhlásil súťaž NAJ obec Slovenska 2018. Tá sa skončí 31. októbra 2018 o 12:00 hod. V tomto známom internetovom zápolení je zúčastnených 2786 dedín. Ktorá z nich v rámci tejto súťaže sa aktuálne nachádza na prvej priečke? V priebežnom poradí nateraz tróni obec Sedliacka Dubová.

Ako sa však darí dedinám z nášho okresu? Prinášame vám bližšie info, ktorých päť z nich sa nachádza v aktuálnom poradí najvyššie.

Na najvyššej priečke v rámci obcí nášho okresu je momentálne obec Fintice. Tá sa nateraz nachádza na 24. mieste. Na 35. mieste je aktuálne obec Vyšná Šebastová, na 153. pozícii sú Kapušany. Dedina Ľubotice sa nachádza na 334. priečke a Šarišská Poruba je momentálne v priebežnom rebríčku na 416. pozícii.

Poradie sa pochopiteľne môže až do úplného konca súťaže meniť a ovplyvniť ho môžete aj vy. Zahlasovať za niektorú z obcí môžete na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia a odovzdať hlas tej istej obci je možné maximálne jedenkrát za hodinu.

Zvíťazí dedina, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM