Správy

Súťaž o NAJ mesto Slovenska 2019: Pozrite, ako je na tom priebežne Prešov...

Internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska 2019 sa už rozbehla. Zaostrili sme na to, ako sa v jej úvodnej fáze darí práve nášmu mestu.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o NAJ mesto Slovenska 2019: Pozrite, ako je na tom priebežne Prešov...
Foto: Ľubomír Hudačko

Aj v roku 2019 vyhlásil portál Slovakregion zápolenie o NAJ mesto a obec Slovenska. Online hlasovanie odštartovalo 1. apríla 2019 a potrvá až do 31. októbra 2019.

Vlani sa víťazom súťaže o NAJ mesto Slovenska stal Sabinov. Striebornú priečku obsadila Spišská Nová Ves a na treťom mieste skončila Trnava. Naše mesto pred rokom obsadilo 16. priečku. A ako je na tom priebežne teraz?

V konkurencii 141 miest Slovenska nateraz patrí Prešovu 11. miesto. Vedie Spišská Nová Ves pred Trnavou a Púchovom.

Súťaž je však stále len vo svojej počiatočnej fáze a všetko sa ešte môže meniť. A prispieť k tomu môžete aj vy a to zahlasovaním za naše alebo aj iné mesto na spomínanom portáli.

Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra 2019.

Nedávno v našom meste predviedli svoju silu statní chlapi. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Atraktívne momenty v Prešove: V našom meste sa stretli silní chlapi, FOTO
10
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM