Ľubomír Hudačko Správy Správy

Súťaž, aká na prešovskej priemyslovke ešte nebola: Víťaz dostal riaditeľské voľno!

Súťaž, do ktorej sa oplatilo zapojiť a najlepšie aj vyhrať. Víťaza o návrh vizuálu dochádzkového systému školy pre študentov totiž na prešovskej elektrotechnickej priemyslovke čakala pozoruhodná odmena. A to riaditeľské voľno. Toto logo napokon triumfovalo!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž, aká na prešovskej priemyslovke ešte nebola: Víťaz dostal riaditeľské voľno!
Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o návrh vizuálu dochádzkového systému školy pre študentov elektrotechnickej priemyslovky v Prešove sa stretol s nadšením, veď v hre bola aj lákavá odmena.

Návrh, ktorý by mal prívlastok víťazný totiž pre jeho tvorcu znamenal riaditeľské voľno. Témou bol vizuál loga, piktogramu alebo informačnej tabule pre dochádzkový systém študentov školy. Podmienkou bola možnosť použiť logo školy a takisto aj logo dochádzkového systému s obsahom vety „Nezabudni sa prihlásiť/odhlá­siť“.

Víťazom sa stal návrh, ktorý bude umiestnený pri dochádzkových termináloch. Súťaž bola na škole vyhlásená prvýkrát a autorom víťazného návrhu sa napokon stal Samuel Marcinko zo IV. D triedy. Odmena sa ráta, veď v dlhých vyučovacích dňoch padne jednodňový oddych ako soľ. Jeho logo si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Športové osobnosti, ministri a dokonca aj známa misska: Pozrite, kto dral lavice na prešovskej priemyslovke

foto: spše

Na prešovskej priemyslovke vyhlásili súťaž o logo k dochádzke: Toto je víťaz!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM