Ľubomír Hudačko Kultúra

Superbál v Prešove v obrazoch: Elitná časť hudobníkov z metropoly Šariša si vyhodila z kopýtka

Prešovskí hudobníci plesali vo veľkom štýle. Pôvodný plán dostať muzikantov do gala sa stretol s veľkým záujmom nielen hudobníkov, ale aj širokej verejnosti. V rekordnom čase piatich dní obsadili záujemcovia kapacitu jednej z najkrajších sál v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Superbál v Prešove v obrazoch: Elitná časť hudobníkov z metropoly Šariša si vyhodila z kopýtka
Zdroj: Dnes24.sk

Pripísať to môžeme dôvere, ktorú si produkčný tím okolo Petra Migaša vybudoval postupne. Len v minulom roku zorganizoval v Prešove päťdesiat podujatí.

“Bol to celovečerný krásny zážitok. Zdá sa, že si organizátori nastavili latku privysoko. Už teraz sa tešíme na ďalší rok,” zhodli sa po plese Peter a Katka z Prešova. Hudobný program bol opäť výdatný a hlavne prešovský. Superbál pokrstil symbolicky tancom so svojou manželkou Žojco Havadej z Mlokov. Neskôr počas večera vystúpil s projektmi Swing Time For a Shadoogies, v ktorom hrá spoločne so svojimi troma synmi. Hlavnou hviezdou večera bola skupina Komajota. Celým programom sprevádzal moderátor Radovan Kolarčík, ktorý vtipne glosoval prešovskú scénu.

Zaujímavosťou bola možnosť vytancovať sa na dvoch scénach. Záver patril housovej produkcii v podaní Back2Love dídžejov v malej sále, s ktorými na pódiu naživo improvizovala vokalistka Dida. Plesajúci si vychutnali vkusne pripravené sety známych pesničiek. Pripravil ich DJ Inkos a živý punc im dodali improvizácie saxofonistu Mária Gapu Garberu. Pozrite si našu galériu z tohto neopakovateľného večera.

Prešovský Superbal
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM