Ľubomír Hudačko Kultúra

Steven Seagal musel bojovať so smolou: Strata batožín aj polovice nástrojov!

Kým sa fanúšikovia tešili na príchod známej hereckej hviezdy, jeho príchod sprevádzali nečakané komplikácie. V tom čase určite málokto tušil, čo sa deje "za oponou" a ako sa pripravuje na prezentáciu tvorby americký herec Steven Seagal. S kapelou musel zvukovú skúšku zvládnuť s cudzími nástrojmi!

Ilustračný obrázok k článku Steven Seagal musel bojovať so smolou: Strata batožín aj polovice nástrojov!
Zdroj: Dnes24.sk

Do Prešova cez víkend zavítala hollywoodska hviezda osobne. Mesto zažilo príchod mimoriadne známeho Stevena Seagala. Ten bol totiž headlinerom Prešovčanom dobre známej akcie, ktorá nesie meno Dobrý festival. Známy herec a hudobník v jednej osobe však napokon musel bojovať s nečakanou smolou.

Hlavná hviezda prešovského festivalu si totiž musela poradiť s naozaj nezávideniahodnou situáciou. Na Stevena Seagala a spol. jednoducho doľahla smola a aj preto sa na pódiu so svojou kapelou napokon objavil až približne päťdesiat minút po avizovanom začiatku jeho koncertu. Kapela totiž mala stratenú batožinu a dokonca aj nástroje.

Viac vysvetlili organizátori: „Patrí mu špeciálna vďaka, aj jeho tímu za neskutočne ľudský a skromný prístup, keď aj napriek chybám leteckých spoločností, strate batožín a dokonca strate polovice nástrojov, ktoré im ani v deň festivalu na Slovensko nedorazili, sa všetci na nás usmievali, zabávali a zvukovú skúšku na cudzích nástrojoch, ktoré držali prvýkrát v živote v rukách, zvládli za krátky čas (v rámci možností).“ Organizátori Dobrého festivalu zároveň návštevníkom poďakovali, že v tejto situácii boli trpezliví a tolerantní.

Seagal a spol. napokon aj napriek nepríjemnoustiam vyšli na pódium na zvukovú skúšku. Diváci ho ale pri nej nevideli kvôli natiahnutej plachte a efektne sa tak predišlo prvotnému dojmu prekvapenia. Akčný hrdina so svojou blues kapelou a tromi vokalistkami to napokon na pódiu odpálil naostro.

Seagal ľudí potešil, ukázal, že je aj kvalitný hudobník a užíval si ovácie s hlavným sloganom „Pišta“. Jeho set trval jednu hodinu, na záver si ale diváci už prídavok nevypýtali.

foto: Jana Bujňáková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM