Ľubomír Hudačko Šport

Štartuje atraktívne volejbalové play off extraligy mužov: Proti komu nastúpi suverénny Prešov?

Slovenská volejbalová extraliga mužov vstupuje do vyraďovacej časti. Meno mužského majstra bude známe najneskôr 29. apríla. Proti komu nastúpi suverénny Prešov, ktorý v základnej časti jednoznačne dominoval?

Ilustračný obrázok k článku Štartuje atraktívne volejbalové play off extraligy mužov: Proti komu nastúpi suverénny Prešov?
Zdroj: TASR

Postupový kľúč platí s tým, že finále sa hrá na štyri víťazstvá. Dva najlepšie tímy vstúpia do záverečných bojov 11. apríla, rozhodnutie o novom majstrovi na sezónu 2014/2015 môže padnúť už 19. apríla, najneskôr však 29. apríla.

Medzi mužmi sa rozpúta kolotoč play off v piatok. V 1. kole, ktoré sa hrá na tri víťazstvá, sa stretne aj suverén doterajšej časti VK MIRAD PU Prešov s VK Ekonóm SPU Nitra.

Program 1. kola play-off extraligy mužov (začiatok 6. marca, hrá sa na 3 víťazstvá):

  • Prešov (1) – Nitra (8),
  • 7. marca o 17.00 h
  • VK MIRAD PU Prešov – SPU Nitra

Vlani vyhrali 2014 titul hráči Chemes Humenné, Prešovčania oslavovali titul od osamostatnenia Slovenska len raz. Stalo sa tak v roku 2005 ešte pod názvom VK PU Prešov. Ambície tímu sú vzhľadom na skvelú základnú časť ligy iste tie najvyššie a po desiatich rokoch je šanca dosiahnuť v play off najvyššiu métu opäť vysoká.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM