Iné športy

Správa, na ktorú fanúšikovia čakali: Príde do Prešova aj hviezdna tenistka Benčičová?

Domáca séria Peugeot Tennis Tour 2020 vyvrcholí od utorka do piatka záverečným piatym podujatím v Prešove. Bude tam štartovať aj hviezdna Belinda Benčičová?

Ilustračný obrázok k článku Správa, na ktorú fanúšikovia čakali: Príde do Prešova aj hviezdna tenistka Benčičová?
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Pre tenisových fanúšikov nemáme dobrú správu, v Prešove sa bude hrať turnaj bez elity. Štartovať tak nebudú ani známe slovenské mená, nie to ešte svetová osmička, Belinda Benčičová.

Mal prísť na bicykli

Dôvodom sú rozbehnuté medzinároné turnaje, na Štúrovej ulici sa tak nepredstaví Lukáš Klein, Viktória Kužmová ani Andrej Martin.

Posledne menovaný mal dokonca na východ pricestovať na bicykli.

Napokon sa tak nestane. Navyše, už v predstihu si celkové prvenstvo v sérii vybojovali Lukáš Klein medzi mužmi a Anna Karolína Schmiedlová v ženskej kategórii.

Nasadení hráči

Nasadenými jednotkami tak budú Tomáš Líška a Tereza Mihalíková. V ženskom „pavúku“ figuruje napríklad aj víťazka turnaja z Piešťan Chantal Škamlová.

Seriál Peugeot Tennis Tour 2020 odštartoval v druhej polovici júna na dvoroch TK Slovan Bratislava, kde svoju účasť vyšperkovala celkovým triumfom vo dvojhre i štvorhre spomínaná špičková švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová. Medzi mužmi zvíťazil Klein.

Po prvom podujatí nasledovali turnaje v areáli Slávie STU Bratislava (víťazi Schmiedlová a Alex Molčan), v Piešťanoch (Škamlová a Klein) a v Žiline (Schmiedlová a Klein).

Schmiedlová má po dvoch prvenstvách na konte nedostihnuteľných 50 bodov, Klein triumfoval až trikrát a má spolu 72 bodov.

V Prešove turnaj štartuje v utorok od 10:00 hod., pavúk už je vyžrebovaný.

V obrazoch si pozrite zábery na nové ihrisko v Prešove určené pre plážový volejbal.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Novinkou v Prešove je ihrisko pre plážový volejbal
4
Galéria
Zdroj: EasyFoto Tasr - Veronika Mihaliková/SOŠV
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM