Ľubomír Hudačko Kultúra

Speváčka z Prešova Michaella uvádza novinku: Pozrite si jej nový videoklip Summer mood

Jednu pracovnú dovolenku už má za sebou, keď bola reprezentovať Slovensko a teda aj rodný Prešov na medzinárodnom festivale Discovery international pop music 2014 v Bulharsku. Teraz speváčka Michaella vydáva nový videoklip k skladbe Summer mood, ktorý si môžete pozrtieť v našej videogalérii!

Ilustračný obrázok k článku Speváčka z Prešova Michaella uvádza novinku: Pozrite si jej nový videoklip Summer mood
Zdroj: Dnes24.sk

Z Bulharska si priniesla dve krásne ceny za najlepšie zaranžovanú skladbu Stop a cenu partnerských rádií, kde sa hlasovalo v osemnástich krajinách. „Naša skladba sa ocitla v prvej trojke,“ hovorí Michaella.

Festivalov a koncertov bude ako každé leto aj pre ňu a kapelu dostatok. A to nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. „Toto leto plánujem hlavne tráviť čo najviac so synom, pretože po lete nastupuje do škôlky a preto si s ním chcem letné dni a doobedia užiť čo najviac. Čiže kúpaliská, detské ihriská – traste sa. Budeme asi všade a večer potom koncerty. Celkom šikovne to máme podelené,“ hovorí sympatická Prešovčanka.

Okrem toho sa veľmi tešila na chvíľu odprezentovania nového videoklipu k skladbe Summer mood. „Tieto posledné dni sa, samozrejme, vliekli. Ak sa na niečo tešíte, dni idú akosi pomalšie. Všetko v tomto klipe je absolutne úprimné, proste som sa nechala vtiahnuť do summer mood a bolo to, takže Michaella presne taká, akú ju ľudia poznajú,“ pozýva k sledovaniu novinky v jej repertoári.

foto: Jana Bujňáková

Michaella má nový videoklip: Prešovčanka opäť v anglickom jazyku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM