Futbal

Smútok, beznádej a sklamanie: Horšie ako Tatran Prešov skončili v II. lige len Lipany

Len ŠK Odeva Lipany boli horším mužstvom v tabuľke II. ligy Východ ako Tatran Prešov. Už pred časom bolo jeho vypadnutie spečatené a prehral aj na záver.

Ilustračný obrázok k článku Smútok, beznádej a sklamanie: Horšie ako Tatran Prešov skončili v II. lige len Lipany
Zdroj: TASR

V prechodnom domove v Poprade sa v minulých ročníkoch Tatranu nedarilo, ale zápasy v Stropkove v práve skončenej sezóne boli ešte neúspešnejšie ako pod Tatrami. Veď zelenobieli tu vyhrali v II. lige len 4 zápasy a 4× remizovali. Patrí im posledná priečka zo všetkých tímov na domácich trávnikoch.

A tento smutný trend potvrdil aj nedávny posledný zápas sezóny, ktorý Tatran prehral s Banskou Bystricou 1:4. Celkovo boli horšie na tom v tabuľke ako Tatran už len Lipany. Exlodivod zelenobielych Stanislav Varga, ktorý v súčasnosti trénuje MFK Duklu Banská Bystrica povedal, že on po zápase s Tatranom určite víťazom nebude. Práve on pred časom doviedol Šarišanov k triumfu v II. lige a postupe do Fortuna ligy. Žiaľ, odvtedy sa Tatranu prestalo dariť a spadol o dve poschodia nižšie. Pozrite si aj štatistiky z posledného zápasu sezóny.

1. FC Tatran Prešov – MFK Dukla Banská Bystrica 1:4 (1:1)

  • Góly: 13. Cmiljanovič – 34. Vajda, 48., 50., 86. Starší
  • ŽK: Grejták – Vaščak
  • Rozhodovali: Parilák – Straka, Vass
  • 132 divákov
  • Banská Bystrica: Ďurčo – Vajda ((Žilinec), Kupčík, Prikryl, Migaľa – Snitka, Savić – Starší, Tóth (79. Galič), Dolný (74. Malík) – Vaščak.
  • Prešov: Vinclér – Luterán (81. Grejták), Keresteš, Mitrović, Maguľak – Ondrej, Maník – Olejník, Kovačevič (53. Strachan), Cmiljanovič – Hricov.

V obrazoch si ale môžete pozrieť veselšie zábery, nedávno legenda Tatrana Prešov Štefan Páll oslávil 80 rokov. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Oslávil svoje životné jubileum: Futbalová legenda Štefan Páll má 80 rokov
7
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM