Ľubomír Hudačko Správy

Smutné FOTO z Prešova: Viaceré legendárne prevádzky už na známych adresách NENÁJDEME

V centre mesta je čoraz viac prevádzok, ktoré majú prázdne výklady a viac sa tam nedostaneme. Niektoré vinou krízy, iní kvôli sťahovaniu.

Ilustračný obrázok k článku Smutné FOTO z Prešova: Viaceré legendárne prevádzky už na známych adresách NENÁJDEME
9
Galéria

Niektoré legendárne prešovské prevádzky už na Hlavnej ulici viac nenájdeme, týka sa to pritom ozaj zvučných mien. Od marca už napríklad taká Lakuka nesídli smerom na Trojicu, presťahovala sa na odľahlejšiu lokalitu a funguje dokonca aj pod iným názvom.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Podobne na známych adresách nenájdeme ďalšie prevádzky ako napríklad Dráčik, ktorý tiež sídlil na lukratívnom mieste. Po novom tam však tróni prázdny priestor.

Sťahovanie aj ťažkosti

Do tretice sa už nedočkáme kúpy ani v známom kníhkupectve na Hlavnej ulici.

Z dôvodu likvidácie predajne sa viac tento legendárny priestor tiež nedá navštíviť. Nie je to však všetko, čo sa týka vyprázdnených regálov v centre Prešova. Viaceré sa buď presťahovali do nových priestorov v OC, alebo jednoducho pocítili dopady pandémie či iných ťažkostí.

V širšom centre mesta je tak viacero výkladov úplne prázdnych, zanedbaných či opustených. Nenakúpime už ani suveníry a darčeky a Spaghetti Leviathan z Trojice sú tiež presťahované. Aj tieto skutočnosti tak môžu byť dôvodom, prečo je v Prešove čoraz menej ľudí a nie nadarmo jeho prezývaný ako mesto duchov.

Viac záberov z miesta nájdete v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Tieto prevádzky v Prešove na Hlavnej ulici už nenavštívime
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM