Krimi

Smrteľná nehoda na východe bolí viacnásobne: Neďaleko prišiel o život aj syn starostky

Obyvatelia priľahlých obcí sa spamätávajú z veľkej tragédie, ku ktorej došlo v utorok medzi obcami Udavské a Ľubiša. Nebolo to však prvé nešťastie v okolí.

Ilustračný obrázok k článku Smrteľná nehoda na východe bolí viacnásobne: Neďaleko prišiel o život aj syn starostky
4
Galéria

Prešovská krajská hovorkyňa Jana Ligdayová v stredu pre Dnes24.sk uviedla, že k zrážke vozidiel došlo v utorok popoludní na ceste medzi spomínanými obcami v smere do Humenného.

„Išlo o zrážku vozidiel VW Passat a Land Rover Freelander. Prvé auto jazdilo v smere do Humenného, vodičom bol 21-ročný muž z obce Vyšný Huršov, spolujazdcami 19-ročná slečna z obce Belá nad Cirochou a 33-ročný muž z obce Hankovce. Vozidlo z doposiaľ nezistených príčin prešlo do protismernej časti cesty, kde došlo k zrážke s oproti idúcim Land Roverom,“ konkretizovala hovorkyňa.

Takáto osudná jazda nebola v okolí prvá, ktorá vzala život mladému človeku. Nepríjemné spomienky sa vynorili aj starostke neďalekej obce Hankovce.

Starostka o tragédii

„Neviem sa s tým nešťastím vyrovnať. Neďaleko od miesta tragédie pred deviatimi rokmi zomrel pri havárii aj môj syn, aj preto ma to silno zasiahlo. Neprejde týždeň, aby na tejto ceste nedošlo k nejakej havárii,” povedala starostka Ľudmila Veľasová pre portál čas.sk.

archívne foto

ZÁBERY z miesta: Nehoda pri Humennom si vyžiadala tri životy
4
Galéria

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM