Ľubomír Hudačko Krimi

Smrť dievčaťa po páde zo strechy: Agneska (†12) podľahla zraneniam!

Hra, pri ktorej vyhasol život dievčatka! Taký smutný koniec malo šantenie detí v obci Svinia v okrese Prešov. Agneska (†12) vyliezla na strechu po loptu, pričom sa následne pošmykla. Zraneniam v nemocnici podľahla!

Ilustračný obrázok k článku Smrť dievčaťa po páde zo strechy: Agneska (†12) podľahla zraneniam!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Smútok, frustrácia a oči pre plač. Rodina malej Agnesky (†12) je v šoku, ich dcéra či vnučka sa pri detskej hre nešťastne pošmykla zo strechy a upadla do kómy. V pondelok podvečer v nemocnici skonala.

„Po príchode policajtov na miesto bolo zistené, že 13 ročné dievča spadlo zo strechy II. poschodia. Dievča údajne liezlo po rebríku, pričom sa jej pošmykla noha a spadla na zem. Maloletá a ani jej rodičia sa už na mieste udalosti nenachádzali, nakoľko boli odvezení RZP,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

„Na miesto udalosti bola vyslaná posádka rýchlej lekárskej pomoci Prešov 2, ktorá po prvotnom ošetrení dievčatko zaintubovalo a na umelej pľúcnej ventilácii,“ povedal hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

Dievčatko upadlo do kómy: "Sanitka ju okamžite previezla na traumatologické oddelenie do nemocnice v Košiciach,“ dodal Chmel.

Napriek tomu však podľa informácií nemocnice v Košiciach v pondelok podvečer Angeska zomrela.

„Polícia momentálne tento prípad rieši záznamom keďže predbežne bolo vylúčené cudzie zavinenie,“ dodala Jana Migaľová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM