Ľubomír Hudačko Rôzne

Smradľavý bordel na sídlisku: Začne medzinárodný turnaj v Prešove pri smetiach?!

Občania na Sídlisku III sú zhrození. Práve v aktuálnom období začína ďalší ročník medzinárodného futbalového turnaja Fragaria Cup 2013. V okolí stanovišťa zahraničných súperov sa však nachádza nevzhľadný odpad.

Ilustračný obrázok k článku Smradľavý bordel na sídlisku: Začne medzinárodný turnaj v Prešove pri smetiach?!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Nikto o ničom nevie

Vyhodené matrace či vankúše a plachty. Neďaleko areálu, kde sa bude futbalový turnaj konať sa rozvíril i nepríjemný zápach. Opýtali sme sa usporiadateľa, čo sa s neporiadkom mieni urobiť: „Kde to je? Ja som mal byť tu a nie pod bilboardom. Nikto ma o tom neinformoval,“ povedal mladík pri vstupnej bráne.

Odpovede sme sa doposiaľ nedozvedeli ani od Technických služieb mesta Prešov. Kto sa teda na likvidáciu nepríjemnej prezentácie pre zahraničných návštevníkov podujme? Nemohli sme si nevšimnúť ani rozhorčené reakcie občanov, ktorí areálom prechádzajú.

Kopa hanby

„Ako je možné, že sú všetci organizátori slepí? Veď do mesta prišli hostia z rôznych krajín, aj z Izraela. Jednoducho toto je veľká kopa hanby mesta pred takým turnajom. Bolo mi smutno. Je tam plno autobusov, registrovali sa mužstvá a priamo pri ceste ten neporiadok. Nikomu z našich to nevadí? Neuveriteľné! A to sme chceli byť mestom kultúry,“ vyznal sa z nepríjemných pocitov pán Juraj, ktorý je na dôchodku.

Ako ďalej uviedol, podobný neporiadok tam podľa neho nie je výnimkou. Avšak práve počas medzinárodného turnaja by sa podľa neho mohlo mesto pripraviť na akciu zodpovednejšie.

Neporiadok v Prešove
3
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM