Kultúra

Smola a Hrušky: Na narodeniny si prajeme svetový mier!

Smola a Hrušky reggae-punková kapela z pod Tatier vyráža na česko-slovenské turné, ktorým oslávi 15 rokov pôsobenia na scéne. Minulý rok na jar vydali piaty album Palec hore, ku ktorému natočili 7 videoklipov a 5 z nich sa dostalo do nominácie na Videoklip roka v ankete Slávik 2012.

Ilustračný obrázok k článku Smola a Hrušky: Na narodeniny si prajeme svetový mier!
Zdroj: Dnes24.sk

„Takéto veci potešia, ale berieme to s nadhľadom. Momentálne sa sústredíme hlavne na nahrávanie v štúdiu a cvičenie v skúšobni. Chceme vydať Bestofku, nové klipy a priniesť našim fanúšikom ešte kvalitnejšiu a nadupanejšiu koncertnú show. Chceme dať na koncertoch zo seba to najlepšie, aby sme sa fanúšikom odvďačili za ich dlhoročnú podporu a priazeň. Našim najväčším narodeninovým darčekov budú vypredané koncerty, ale máme ešte jedno skromné prianie: Menej spamu a svetový mier …“, smeje sa spevák Spoko Kramár.

Kapela má čoraz viac českých fanúšikov, aj preto sa snaží spolupracovať so susednými kapelami a hrávať tam čo najčastejšie. Tentokrát sa spojila s výbornou českou kapelou UDG, s ktorou si sedia muzikantsky aj ľudsky. UDG sa predstaví na Slovensku po prvýkrát v takomto koncertnom rozsahu a veľmi sa tešia na slovenské publikum.

Smola a Hrušky vyrážajú 15. februára na česko-slovenské turné Topfest Best of tour 2013 a odohrajú 22 koncertov, viac na priloženom promo plagáte. V Čechách to budú opäť miesta, kde si zahrajú po prvýkrát.

O dianí a taktiež aj o presných termínov a miestach turné Topfest Best of tour 2013 sa fanúšikovia dozvedia na oficiálnej fanpage Smola a Hrušky a taktiež na webe www.smolaahrusky.sk

Foto: Katarína Orešanská

Smola a Hrušky: Plagát k turné 2013
1
Galéria
Smola a Hrušky: Promo video k turné 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM