Správy

Slavo Jurko pri prestrihnutí pásky k Tunelu Prešov: TAKTO si uťahoval z Kollára! VIDEO

Výrazný zmysel pre humor a dar reči je to, čo charakterizuje rodáka z Prešova Slava Jurka. Moderátor uvádzal otvorenie obchvatu a neodpustil si bonmoty.

Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtkové popoludnie znamenalo pre mnohých vodičov správy, ktoré sú nádejou na uľahčenie presunu mestom Prešov. Otváral sa totiž juhozápadný obchvat s tunelom.

Pri tejto príležitosti sa na mieste zišli okrem ďalších hostí aj arcibiskup Ján Babjak či predseda parlamentu Boris Kollár. A keďže udalosť moderoval rodák z Prešova Slavo Jurko, o zábavu bolo postarané.

Pozor na strihanie

Pri prestrihávaní pásky si neodpustil komentáre k obidvom pánom.

„Monsignor, aby ste sa nepomýlili, nie že nám ostriháte hostesku,“ perlil Jurko na margo aktu s nožnicami, ktoré mal každý k dispozícii. No neostalo len pri tom.

Viac správ o otvorení prešovského obchvatu:

Ešte lepší zásah zaznamenal pri Borisovi Kollárovi, ktorému adresoval vtipnú narážku. „Keby to bola pupočná šnúra, vieme, kto má najlepší tréning,“ rozosmial všetkých prítomných a odľahčil situáciu moderátor počas prestrihovani­a pásky.

Príchod 12. dieťaťa?

A ako tento vlastne moment prebiehal si pozrite v priloženom videu.

Na záver pripomenieme, že Boris Kollár má s rôznymi ženami 11 detí, no nedávno sme na našom webe Dnes 24 informovali aj o možnosti, že na svet by mohlo prísť už 12. dieťa v poradí.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM