Ľubomír Hudačko Iné športy Iné športy

Skvelý výkon prešovských florbalistiek: Minútu pred koncom prehrávali o dva góly a... takto to dopadlo!

Cez víkend sa hralo ďalšie kolo florbalu žien v Prešove a naše krásky z FbC Mikuláš Prešov mali za svojho rivala súperky z Nitry. V dramatickom zápase sa diali neskutočné veci, veď sa rozhodovalo až v poslednej minúte!

Ilustračný obrázok k článku Skvelý výkon prešovských florbalistiek: Minútu pred koncom prehrávali o dva góly a... takto to dopadlo!
Zdroj: Dnes24.sk

Dievčatá zdolali celok z Nitry 5:4, pričom predviedli neskutočný obrat v zápase, keď minútu pred koncom svietilo na ukazovateli skóre 2:4 a domáce sa nevzdali, vsietili 3 góly!

V dohrávke 3. kola prišla do Prešova Nitra. Domáce hráčky boli v prvej tretine aktívnejšie a stav bol 1:0 pre Mikuláš. Od druhej tretiny však začala hrať lepšie Nitra a dostala sa do vedenia. Ešte v poslednej minúte viedol hosťujúci tým o dva góly. Ale Prešovčanky sa nevzdali a dokázali vstreliť dva góly v power play. Neskutečných 40 sekúnd potom ešte dosiahli gól na 5:4 a tri body zostali doma!

FBC Mikuláš Prešov – ŠK Slávia SPU DFA Nitra 5:4 (1:0,1:3,3:1)

Góly: Semančíková 3, Kvaková, Cupráková Asistencie: Zajacová 3,

Zostava: Mládenková, Lihositová – Stašová, Semančíková, Višňovská, Mločanová, Kvaková, Bergová, Potančoková, Zajacová, Floreková, Majtánová, Polkáková, Cupráková, Robová

Tréner Ján Komínek: „Prvá tretina bola z našej strany kvalitná a dostali sme sa do vedenia. Po prvej prestávke sme však asi zostali v šatni a naša hra začala byť zlá. Nitra sa zaslúžene dostala do vedenia. Nedarilo sa nám správne rozohrávať a nemali sme potrebný pokoj na hokejkách. Ten prišiel až v poslednej minúte, keď sme dokázali streliť dva góly v power play, ktorých si cením o to viac, že dievčatá zahrali presne to čo sme si povedali pri timeoutu. Posledný gól, ktorý nás posunul na tretie miesto priebežnej tabuľky bol už vo veľkom laufe a odmenou pre verných divákov, ktorí vydržali až do konca. Ďakujem dievčatám že bojovali až do konca a išli šťastíčku naproti. Keď sa nedarilo jednej, zastúpila ju iná a to je potom radosť trénovať taký tím,“ povedal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM