Ľubomír Hudačko Rôzne

Silný príbeh z Prešova: Žena doma odpadla, v ambulancii napokon žartovala a chcela tancovať

Životné situácie prinášajú niekedy neuveriteľné skutočnosti. K jednej takej došlo pred časom v Prešove, keď seniorka mala zdravotné problémy.

Ilustračný obrázok k článku Silný príbeh z Prešova: Žena doma odpadla, v ambulancii napokon žartovala a chcela tancovať
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Po tom, čo jej doma prišlo znenazdajky zle a hoci v poslednej chvíli zašla za synom s prosbou o pomoc, stratila vedomie a odpadla.

Našťastie, jej pozícia po kolapse na zemi sa v tej chvíli možno podvedome, možno náhodou dostala rovno do stabilizovanej polohy a tak ani nebolo potrebné s ňou manipulovať.

Príbuzných vystrašila

„Zrazu mi v jednej chvíli chytil kŕč pri bežnom prekladaní nôh na gauči a už som cítila, že mi je zle. Ešte som sa stihla napiť vody a išla som za synom, no pri dverách sa mi podlomili nohy a stratila som vedomie. To bezvedomie netrvalo príliš dlho, ale synov i manžela som poriadne vystrašila,“ prezradila nám Prešovčanka, ktorej v tom momente nebolo všetko jedno.

Keďže k takejto situácii u nich doma došlo vôbec prvýkrát, príbuzní sa rozhodli zavolať zdravotníkov. To, aby vedeli viac museli zistiť v sanitke a neskôr v ambulancii na pohotovosti. A tam sa diali nie úplne bežné okolnosti.

Rozosmievala doktora

„S doktorom som tam veľa žartovala. Sám mi povedal, že si nemyslel, že sa o jednej v noci bude tak smiať a zabávať. Keď sa ma opýtal, ako sa cítim, povedala som, že by som najradšej tancovala. So smiechom a dobrou náladou som po nepríjemnom zážitku z ambulancie napokon vyšla s úsmevom a zlepšeným zdravotným stavom,“ povedala na záver aj dnes čiperná seniorka.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM