Michala Halásová Kultúra

Sigord ožije koncertmi: Pozrite si, čo všetko nás večer čaká...

Obľúbené prešovské stredisko Sigord dnes ožije hudbou a dobrou zábavou. Už od včera sa v ňom zbiehajú ľudia z okolia, aby si po upršaných dňoch znova užili slnko a vodu. Večer bude znieť dobrá prešovská hudba.

Ilustračný obrázok k článku Sigord ožije koncertmi: Pozrite si, čo všetko nás večer čaká...
Zdroj: Dnes24.sk

Počasie praje organizátorom, ktorí tento rok pozvali Heľenine Oči, Komajotu, Raindown a niekoľko mladých skupín. „Často si tu chodíme oddýchnuť. Večer sa s kamarátkami zabavíme hlavne na Komajotu a Heľenine Oči,“ povedala Prešovčanka Majka, ktorá si spravila s partiou predĺžený víkend na Sigorde.

Hudobný program dnes začína o 16:00 a bude trvať až do jednej hodiny rannej. Sigord live organizujú ľudia z multimediálneho priestoru Umpax a ich priatelia už po tretíkrát. „Každý rok je to dobrá žúrka a teší ma, že sa sem prídu zabaviť aj hudobníci, ktorí daný rok nevystupujú. Niektorí dnes hrajú v iných mestách, ale už nám hlásili, že sa po návrate zastavia za nami na Sigorde,“ prezradil hlavný organizátor Peter Migaš.

Komajota predstaví nový koncertný program, Raindown odohrá akustický koncert, Heľenine Oči si pripravili prekvapenie. Hudobníci oprášili niektoré skladby, ktoré už dlho nehrali. „Bude to opäť iný koncert, nielen ten náš. Rozprával som sa s Martinom Husovským aj ďalšími hudobníkmi a poviem len toľko, že každá kapela chce dnes svojim koncertom prekvapiť návštevníkov. Tiež si rád vypočujem nové kapely ako The Other Blue a Fúzy Múzy,“ pozýva Peter Debnár zo skupiny Raindown.

Ak nemáte odvoz, nebude to problém. „Pre návštevníkov je zabezpečená kyvadlová doprava z autobusovej stanice, ktorá bude premávať z nástupištia č.21 od 17.00 každú hodinu až do 22.00 za 0,50 eur,“ informoval Edo Kopček, manažér podujatia.

Časový harmonogram Sigord Live 13
The Other Blue 15:50
Raindown 16:40
Fúzy Múzy 17:25
1st Slovak Pink Floyd Revival 18:35
Papyllon 19:40
Heľenine Oči 21:00
Komajota 22:30
Tublatanka Revival 0:00

Foto grafika: Peter Janus

SIGORD
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM