Ľubomír Hudačko Futbal

Šarišské futbalové derby klope na dvere: Ako dopadne súboj bratov Prešova a Bardejova?

Futbalistom Tatrana Prešov sa v poslednom čase nedarí, po troch stratách bodov sa prepadli až na 6. miesto. Druhý zápas v krátkom slede na domácom štadióne proti Bardejovu navyše sľubuje zaujímavú konfrontáciu v rámci derby. Podarí sa im získať tri body?

Ilustračný obrázok k článku Šarišské futbalové derby klope na dvere: Ako dopadne súboj bratov Prešova a Bardejova?
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Bývalým hráčom Partizana, ktorý teraz pôsobí v zelenobielych farbácj je obranca Jan Dzurík.

Opäť sa tak bude stretávať na pľaci s niekdajšími spoluhráčmi a môže na nich poznať recept: "Bardejov vie hrať kvalitný futbal. Ale nemyslím si, že by to otvorili. Skôr budú čakať na naše chyby a snažiť sa hrať na rýchle protiútoky. Ale my musíme byť trpezliví a verím, že nejaké góly dáme. No hlavne už doma nesmieme inkasovať.“

Podľa neho sú vždy podobné derby dobré zápasy. „Teším sa na Partizán ako vždy. V nich si zahrám proti bývalým spoluhráčom. Predsa len som tam strávil rok a pol svojho futbalového života. Takže teším sa, ale verím, že ho zvládneme lepšie práve my,“ hovorí pre oficiálnu webstránku prešovského klubu.

Veru, dobrý úspech by sa už koňarom zišiel, pretože po troch nezdaroch, keď získali len bod a doma prehrali dvakrát za sebou so skóre 2:7, je situácia nepríjemná. Tréner Stanislav Varga sa po ostatnej prehre s Liptovským Mikulášom vyjadril, že svojich zverencov na ihrisku nespoznával. Verme teda, že od 16.00 si v derby proti Bardejovu napravia chuť.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM