Správy

Šanca pre predajcov: Chcete mať počas návštevy pápeža svoj stánok s občerstvením?

Podmienkou pre predajcov je vlastný stánok z textilného materiálu o rozmere 3 m x 3 m svetlej farby bez potlače. Napojenie na elektrickú energiu bude zabezpečené.

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre predajcov: Chcete mať počas návštevy pápeža svoj stánok s občerstvením?
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Prešov vyčlenilo verejné priestranstvo v blízkosti mestskej haly, kde bude možné 14.9.2021 umiestniť a prevádzkovať informačné alebo predajné stánky s občerstvením, náboženskými predmetmi a suvenírmi. Prešov Dnes 24 o tom informoval hovorca mesta Vladimír Tomek.

Záber verejného priestranstva umožní mesto v lokalite na Námestí 1. mája č. 1 až 3.

A to za účelom umiestnenia informačných a predajných stánkov, ktoré budú k dispozícii pre pútnikov.

„Predajcovia, ktorí majú záujem o umiestnenie stánku, musia podať žiadosť na MsÚ Prešov a doložiť všetky potrebné podklady pre vydanie povolenia. V predajných stánkoch bude povolený predaj baleného jedla, nealkoholických nápojov, kávy, čaju, sakrálnych predmetov, náboženskej literatúry a suvenírov. Zároveň upozorňujeme všetkých záujemcov, že počet miest pre umiestnenie stánkov je obmedzený,“ uviedol Tomek.

Potrebná žiadosť

Podmienkou pre predajcov je vlastný stánok z textilného materiálu o rozmere 3 m x 3 m svetlej farby bez potlače. Napojenie na elektrickú energiu bude zabezpečené.

V žiadosti je podľa hovorcu potrebné uviesť, či predajca bude využívať vlastný zdroj elektrickej energie, alebo bude potrebné ho pripojiť, vrátane informácie o požadovanom odbere kW. „Žiadosť je potrebné zaslať do 03.09.2021 na adresu podatelna@presov.sk,“ dodal na záver hovorca.

Hl. foto: archívne

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM