Správy

S festivalom síce nie, ale Delňa je k dispozícii: TAKTO sa tu pripravujú na leto!

Už druhýkrát za sebou musíme oželieť veľké festivalové podujatie, ktoré sa konalo na Delni väčšinou každý rok. To však neznamená, že sa na leto nemáme tešiť.

Ilustračný obrázok k článku S festivalom síce nie, ale Delňa je k dispozícii: TAKTO sa tu pripravujú na leto!
Zdroj: Dnes24.sk

Začal sa máj a mali by sme sa tešiť tepejším a slnečnejším dňom. To je dobrá správa aj pre návštevníkov rekreačných areálov, akým je napríklad aj prírodné kúpalisko Delňa v Prešove.

Druhý rok za sebou

Tu sa v júni väčšinou každý rok konal obľúbený Dobrý festival. Zo známych dôvodov však ho už druhý rok po sebe musíme oželieť.

To však neznamená, že sa na leto nebudeme tešiť. Medzitým totiž personál rekreačného areálu Delňa pripravuje priestory na relax v meste.

Grilovanie či opekanie

„V týchto dňoch bola zrealizovaná prvá kosba trávnatej pláže, odstránili sme zimou poškodené, snehom a vetrom polámané konáre stromov, v blízkom čase sprevádzkujeme pre návštevníkov priestory toaliet a aj doplnky na detskom ihrisku. Už v mesiaci máj budú prípravy na sezónu denne vnímateľné,“ informuje návšteníkov personál areálu Delňa.

Napriek tomu, že oficiálna sezóna ešte nezačala, na Delni sú radi, že areál je využívaný. „Pripravujeme tiež zónu s prístreškami pre možnosť grilovania či opekania,“ doplnil na záver organizačný tím areálu.

Vo fotogalérii nájdete aj zábery na zaujímavú plánovanú premenu vo Veľkom Šariši!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archívne

Objektívom: Vo Veľkom Šariši vznikne cykloalej, práce začnú už na jeseň
5
Galéria

Neprehliadnite ani správy z nášho magazínu:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM