Ľubomír Hudačko Krimi

S bodnými ranami skončila žena v prešovskej nemocnici: Napadnúť nožom ju mal po hádke jej brat!

Smutný koniec rodinnej hádky. Žena po nej skončila v prešovskej nemocnici, nožom ju podľa polície mal napadnúť jej vastný brat. Utrpieť mala až šesť bodných rán!

Ilustračný obrázok k článku S bodnými ranami skončila žena v prešovskej nemocnici: Napadnúť nožom ju mal po hádke jej brat!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Polícia uviedla, že obvinenie bolo vznesené 55-ročnému Petrovi pochádzajúcemu z obce Lipany a to zo zločinu ublíženia na zdraví. Obvinený sa mal skutku dopustiť vo večerných hodinách v kuchyni jedného z rodinných domov v Sabinove.

Pod vplyvom alkoholu a po predchádzajúcej slovnej potýčke podľa polície fyzicky napadol svoju 52-ročnú sestru Máriu. „Kuchynským nožom ju opakovane bodal a rezal do oboch rúk, nôh a hrudníka. Mária z obavy z ďalšieho bratovho napádania pred ním ušla do obývačky, kde za sebou uzamkla dvere a cez okno volala o pomoc. Peter rozbil sklo na dverách izby a násilím vtiahol sestru z okna dnu. Útočník po príchode polície od svojho konania upustil,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Ako dodala, okoloidúcimi, ktorí počuli volanie o pomoc, bola privolaná policajná hliadka. Peter bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na vydanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. „Napadnutá žena mal 6 rán, v dôsledku zranení bola v život ohrozujúcom stave hospitalizovaná. V prípade dokázania viny hrozí tomuto mužovi trest odňatia slobody na päť až dvanásť rokov,“ dodala Migaľová.

„Pacientka je hospitalizovaná na Oddelení úrazovej chirurgie FNsP J. A. Reimana Prešov. Podstúpila operačný zákrok. Najvážnejšie poranenia utrpela v oblasti sedacieho svalu a ramena. Momentálne je stabilizovaná, mimo ohrozenia života," uviedla hovorkyňa prešovskej nemocnice Renáta Cenková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM