Ľubomír Hudačko Kultúra

Roztočia to na jednom pódiu: Katka Knechtová opäť spojí sily s IMT Smile

Na jeseň si fanúšikovia Davida Kollera a Katky knechtovej budú môcť vychutnať špeciálne akustické koncerty, na ktorých v netradičných úpravách predstavia svoje najväčšie hity. Okrem toho sa rodáčka z Prešova predstaví v decembri opäť aj s kapelou IMT Smile.

Ilustračný obrázok k článku Roztočia to na jednom pódiu: Katka Knechtová opäť spojí sily s IMT Smile
Zdroj: Webnoviny.sk

Turné s českým interpretom zvládne dokonca aj bez kapely.

"S Davidom sme sa dohodli úplne spontánne, mne sa vždy páči spojenie mužského a ženského interpreta v rámci koncertov. Myslím, že to bude ozvláštnenie pre mojich aj Davidových fanúšikov,“ hovorí Katka.

O všetky nástroje, ktoré na pódiu budú, sa počas svojho koncertu postará sama, hrať bude na gitare aj na klávesoch. „Použijem gitarové slučky, čo bude v každom prípade zaujímavé, ale piesne zostanú piesňami.“ Playlist budú tvoriť jej najväčšie hity, no v diametrálne odlišných aranžmánoch, než tie, ktoré mali možnosť fanúšikovia počuť počas jej jarnej akustickej „túry“ v slovenských kluboch.

Ani slovenskí fanúšikovia o vystúpenia Kataríny Knechtovej neprídu – po veľkom minuloročnom úspechu sa aj tento rok uskutočnia spoločné koncerty skupiny IMT Smile a Katky Knechtovej, 4. decembra v Bratislave a 7. decembra v Košiciach.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM