Michala Halásová Rôzne

Rodinný piknik na Borkúte: Míľa pre mamu aj tento rok

Aj Prešovčania majú možnosť zapojiť sa do pretekov Míľa pre mamu. Desiaty ročník tejto akcie sa uskutoční na Borkúte už túto sobotu.

Ilustračný obrázok k článku Rodinný piknik na Borkúte: Míľa pre mamu aj tento rok
Zdroj: Dnes24.sk

Rodinné centrum Emerka Prešov a Materské centrum Smajlík Prešov organizujú pod záštitou primátora Pavla Hagyariho rodinný výlet do prírody s opekačkou na Borkúte v Haniske pri príležitosti dňa matiek. „Toto podujatie je súčasťou celoslovenského podujatia Míľa pre mamu, ktoré tento rok napíše už svoju desiatu kapitolu,“ priblížila hovorkyňa radnice Jana Jurčišinová.

Okrem rodinného pikniku, na ktorý by si každý mal priniesť piknikovú deku a niečo na opekanie, budú najmä pre deti pripravené aj vystúpenia psovodov či hasičov a tombola. Najdôležitejšie sú však obľúbené preteky Míľa pre mamu, ktoré odštartujú o 16:00.

Snahou organizátorov – dobrovoľníkov je pripraviť príjemné rodinné popoludnie, ktoré by aspoň na jeden deň v tejto uponáhľanej a mnohokrát na materiálne veci zameranej dobe, povýšila materstvo na najdôležitejšiu rolu nielen v živote ženy, ale aj životoch celej spoločnosti,“ dodala Jurčišinová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM