Správy

REAKCIA Júlie, ktorá zabodovala na MISS Slovensko: Dopadlo to nad moje očakávania! FOTO

Pozitívne ohlasy ju veľmi milo prekvapili. Avšak krása je subjektívny názor každého jedného z nás, vraví v reakcii po finále MISS Slovensko Júlia Ivanová.

Ilustračný obrázok k článku REAKCIA Júlie, ktorá zabodovala na MISS Slovensko: Dopadlo to nad moje očakávania! FOTO
9
Galéria
Zdroj: Peter Stas

Prvý titul získala úspešná finalistka ešte pred samotným večerným vyvrcholením, novinári ju zvolili za MISS Press. Voľbu novinárov si veľmi váži, keďže hlasovalo niekoľko akreditovaných novinárov.

Dodali sebavedomie

„To, že si vybrali práve mňa, mi dodalo sebavedomie. Predsa všetky sme tam boli šikovné a múdre dievčatá,“ prezradila pre Prešov Dnes 24 na úvod reakcie po finále MISS Slovensko rodáčka z Prešova Júlia Ivanová.

Už počas finálového večera následné získala dva tituly. Miss Úsmev, za ktorý hlasovali ľudia prostredníctvom webovej stránky Dr. Martin a titul Miss Sympatia, za ktorý mohli ľudia zahlasovať odoslaním SMS.

Podpora ľudí

„Ťažko povedať, Ktorý si vážim viac, keďže obidva tituly si zvolili ľudia. Ale priklonila by som sa viac k Miss Sympatii. Vážim si, že ľudia ma podporili aj napriek poplatku za SMS. Vybrať víťaznú trojku dievčat, ktoré budú reprezentovať Slovensko na zahraničných súťažiach bolo určite pre porotu náročné. Keďže sme boli veľmi dobrý kolektív, myslím si, že každá by každej výhru dopriala,“ povedala sympatická východniarka, ktorá žije v obci Babie.

Viac správ o reprezentovaní Júlie na MISS Slovensko:

Júlia ďakuje všetkým, ktorí ju podporili SMSkou, komentárom, alebo milou správou na sociálnych sieťach.

Krása? Subjektívný názor

„Pozitívne ohlasy ma veľmi milo prekvapili. Avšak krása je subjektívny názor každého jedného z nás. Preto ma ani nemrzí, že som sa neumiestnila na prvých troch miestach,“ vysvetľuje s nadhľadom.

Víťazky majú podľa jej slov veľa povinností, ktoré musia absolvovať počas celého roka. „Myslím si, že pre mňa, ako budúcu študentku zubného lekárstva, by to bolo časovo náročné. Pre mňa to dopadlo nad moje očakávania,“ hovorí s pokorou.

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Fotenie portrétov

Hneď ako prišla domov, čakalo ju náročné vybaľovanie, chutný babkin obed a mini oslava s najbližšími. „V najbližšej dobe mám naplánované fotenie oficiálnych portrétov a napríklad aj odovzdanie šeku Lige za duševné zdravie,“ dodala na záver úspešná reprezentantka východu na finále MISS Slovensko 2021.

Viac záberov sympatickej finalistky nájdete v priloženej fotogalérii.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archív J. Ivanovej

Objektívom: Východniarka Júlia Ivanová zabodovala na MISS Slovensko 2021
9
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM