Ľubomír Hudačko Správy

Radnica v Prešove potrebuje NOVÝCH kolegov: Hľadá VEDÚCICH odborov financií či dopravy

Kto spĺňa požiadavky, má šancu. Mesto Prešov vyhlásilo výberové konania na viaceré pracovné pozície.

Ilustračný obrázok k článku Radnica v Prešove potrebuje NOVÝCH kolegov: Hľadá VEDÚCICH odborov financií či dopravy
Zdroj: Dnes24.sk

Aktuálne sú počas marca radnicou zverejnené viaceré výberové konania, ktorými sa na mestskom úrade hľadajú noví kolegovia. Mesto Prešov o tom informuje na svojej webstránke.

Voľné pozície

  • Vedúci odboru dopravy: Žiadosť o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi je potrebné podať do 31. 03. 2023, uchádzač potrebuje vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa technického smeru so zameraním na dopravu, dopravné stavby alebo stavebné inžinierstvo či znalosť legislatívy v oblasti verejnej správy s dôrazom na územnú samosprávu mesta
  • Vedúci odboru životného prostredia: Aj tu platí, že žiadosť o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi je potrebné podať do 31. 03. 2023. Uchádzač potrebuje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa technického smeru so zameraním na životné prostredie, všeobecný prehľad o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy a verejnej správy či základné ekonomické znalosti a finančnú gramotnosť.
  • Vedúci odboru sociálnych služieb: Žiadosť o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi je potrebné podať v tomto prípade už do 22. 03. 2023. Uchádzač potrebuje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, vítaná je minimálne päťročná prax po ukončení vysokoškolského vzdelania v oblasti manažovania organizácie/or­ganizačného útvaru.
  • Vedúci odboru financií: Žiadosť o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi je potrebné podať do 20. 03. 2023. Uchádzač potrebuje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, znalosť legislatívy v oblasti miestnych daní a ich správy či všeobecný prehľad právnych predpisov.
  • Vedúci odboru majetku: Žiadosť o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi je potrebné podať tiež do 20. 03. 2023. Uchádzať opäť potrebuje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa a tiež znalosť legislatívy v oblasti hospodárenia s majetkom obcí a vítaná je napríklad aj minimálne päťročná prax po ukončení vysokoškolského vzdelania v oblasti manažovania organizácie/or­ganizačného útvaru.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM