Michala Halásová Kultúra

Prvý pivný festival v Bardejovských kúpeľoch. Ochutnať môžete šesť druhov pív!

V Bardejovských kúpeľoch sa už túto nedeľu od 12.00 do 20.00 uskutoční prvý pivný festival spojený s prehliadkou dychových hudieb.Návštevníci budú môcť ochutnať spolu šesť druhov pív.

Ilustračný obrázok k článku Prvý pivný festival v Bardejovských kúpeľoch. Ochutnať môžete šesť druhov pív!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyhrávať bude Myslavčanka z Košíc, Ordzovianka zo Spišského Podhradia, Kodurka z Košíc, Sebedražska z Prievidze a Chemlon – dychovka z Humenného, spojená s vystúpením mažoretiek. Účastníkov poteší aj ľudový rozprávač Jožko Jožka, hudobné vystúpenie Základnej umeleckej školy Michala Vileca a vystúpenie harmonikára spojené s výstavou obrazov. Pripravené sú aj rôzne atrakcie pre deti a mládež – trampolína, maľovanie na tvár, nafukovací hrad. Vstup je voľný.

„Širokú ponuku kultúrnych a spoločenských podujatí organizovaných Bardejovskými kúpeľmi sme tento rok obohatili o premiéru pivného festivalu. K letu patrí nielen pivo, ale aj hudba a preto sme pivný festival spojili s prehliadkou dychových hudieb a ďalšími atrakciami. V priebehu leta, ale aj jesene chystáme ďalšie atraktívne podujatia, na ktorých radi privítame verejnosť“, povedala Tamara Šatanková, ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov

V tomto roku Bardejovské kúpele pripravujú aj 13. a 14. júla jubilejný 10. ročník Bardejovských Kúpeľných dní, 59. ročník Medzinárodného hudobného leta, pravidelné koncerty klasickej hudby a 1. septembra Alžbetínsky deň na počesť cisárovnej Sisi. Okrem toho sa môžu návštevníci tešiť na výstavy kvetov, obrazov, plastík a ďalšie aktivity.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM