Futbal

Prvé kolo, prvý hattrick vôbec v ligovom majstráku: Čo napriek tomu strelca Dávida Leška mrzí?

Tatran Prešov vstúpil do sezóny podobne ako vlani. Hattrickom jedného hráča a výpraskom pre súpera na svojom štadióne. Tentoraz sa trikrát do čierneho trafil Dávid Leško a pomohol k výhre 5:1 nad Popradom. Napriek tomu ho čosi po zápase mrzelo...

Ilustračný obrázok k článku Prvé kolo, prvý hattrick vôbec v ligovom majstráku: Čo napriek tomu strelca Dávida Leška mrzí?
Zdroj: Dnes24.sk

Napriek týmto pozitívnym štatistikám sa však strelec po zápase neusmieval tak, ako to preňho býva zvykom.

„Víťazstvo teší, ale mrzí nás zranenie hráčov. Mišo Krajník išiel do nemocnice a Jakuba Barteka to koleno dosť pobolieva. Takže sme smutní, že sa nám dvaja hráči zranili v takomto v postate peknom a ani nie tvrdom zápase. Ale verím, že budú v poriadku a aj to víťazstvo im pomôže sa z toho čo najskôr dostať. Sú pre nás dôležití a budeme radi, keď budú v poriadku,“ uviedol pre oficiálnu webstránku Tatrana.

Obom stopérom sa zranenia privodili na konci polčasov. Michal Krajník si po nepríjemnom strete s Micherdom, z ktorého rezultoval aj inkasovaný gól, narazil rebrá a hneď v úvode druhého polčasu ho musel nahradiť Bartek. Aj ten ale ihrisko v úplnom zábere po zákroku súpera opustil na nosidlách.

„Za každý gól som rád, ale za nejakého strelca sa určite nepovažujem. Tie góly by som bez mužstva nedal,“ potvrdil najlepší strelec tímu opäť svoju skromnosť útočník pre 1fctatran.sk, ktorý na úspešnú domácu premiéru chce nadviazať o týždeň aj pri úvodnom stretnutí na súperovom ihrisku. Duel sa proti Dolnému Kubínu hrá v sobotu 2. augusta od 16.30 hod.

foto: Barbara Dedičová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM