Ľubomír Hudačko Správy

Prvé INFO o vianočných trhoch v Prešove: Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Bez nich by sme si najkrajšie sviatky v roku ani nevedeli predstaviť. Vianočné trhy v Prešove sa už blížia a k dispozícii bude množstvo tovaru, ktorý si budeme môcť dopriať my, alebo našim blízkym. Na čo všetko sa môžu tešiť dospelí a čo poteší najmenších?

Ilustračný obrázok k článku Prvé INFO o vianočných trhoch v Prešove: Na čo všetko sa môžeme tešiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto v spolupráci s PKO slávnostne otvorí ďalší ročník Vianočných trhov. Stane sa tak už 25. novembra od 16:30.

„V termíne od 25.11. do 23.12 a v prípade občerstvovacích stánkov až do 8.1.2016, bude každý deň počas trhov v čase od 09:00 do 19:00, občerstvovacie do 22:00. Svoje tovary a služby ponúkať vyše 100 stánkarov v krásnych drevených stánkoch v jednom štýle. Stánky, ktoré aj tento rok ponúknu množstvo sortimentu, budú umiestnené pozdĺž Hlavnej ulice, vrátane ulice Floriánova po Baštovú,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová.

Na predaj budú podľa hovorkyne knihy, kožušiny, vianočné ozdoby, kozmetika, drevené výrobky, hračky, syry, perníky, cukrovinky, vianočné stromčeky a množstvo ďalších druhov tovarov. Na svoje si však okrem dospelých prídu aj deti, pre tých najmenších je pripravený detský kútik, vláčik či svet plyšu, rodičia si zatiaľ budú môcť vyberať zo širokej ponuky vianočných tovarov, v rámci stánkov budú taktiež stánky s občerstvením, pečenými gaštanmi a cukrovinkami.

„K Vianočným trhom patrí aj bohatý kultúrny program, vystúpenia rôznych folklórnych súborov a skupín v rámci Vianočných programov. A to v dňoch 10., 15., 17. a 22.12. od 16:00 do 18:00. Súčasťou adventných podujatí bude 18.12 aj Vianočná burza starožitností,“ pokračovala hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

V Prešove už stojí vianočný stromček: Tento krásavec nám skrášli sviatočné obdobie!

V Prešove sa na adventné obdobie pripravujú novinky: Tešte sa aj na beh v čertovských rožkoch!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM