Ľubomír Hudačko Iné športy

Prvá výhra futsalistov v sezóne s príchuťou debaklu: Odniesli si ho Nové Zámky

Ďalšie ligové kolo pridelilo futsalistom Prešova súpera z Nových Zámkov. Zápas začal veľmi svižne a už od začiatku naznačoval, že v tomto stretnutí diváci budú svedkami mnoho pekných akcií a gólov. Napokon vyhrali jednoznačne 11:3 a pripísali si prvú výhru v sezóne.

Ilustračný obrázok k článku Prvá výhra futsalistov v sezóne s príchuťou debaklu: Odniesli si ho Nové Zámky
Zdroj: Dnes24.sk

Do stretnutia vstúpili lepšie hostia, ktorí vsietili gól hneď v prvej minúte 0:1. Domáci odpovedali rýchlo gólom Prusáka 1:1.

Súper však využil ešte jedno zaváhanie v domácej obrane a Krivočenko svojím druhým gólom v zápase nedal šancu Lipkovi 1:2. Po tomto góle sa domáci opäť rýchlo dostali do zápasu a dvoma rýchlymi gólmi otočili stav stretnutia na 3:2. V tom čase boli domáci v laufe a strieľali jeden gól za druhým po pekných kombinačných alebo individuálnych akciách. Polčasové skóre narástlo na 6:2, keď sa hattrickom zaskvel kanonier domácich R. Beliš.

Do druhej dvadsaťminútovky vstúpili domáci koncentrovane a nedopustili žiaden tlak hostí. Hostia po siedmom inkasovanom góle pristúpili k hre bez brankára. Tá sa im veľmi nedarila najmä vďaka dobrej obrane domácich. A preto Prešovčania zvýšili skóre na 10:2. Keď sa postupne presadzovali ešte Mihok, Nickler a R. Beliš. Hostia ešte znížili Serbinom na 10:3, ale to bolo z ich strany všetko. Bodku za stretnutím dali domáci a upravili stav stretnutia na 11:3.

Pred peknou kulisou rozhodol kolektívny výkon domácich a niektorých individualít (R. Beliš, Nickler, Lipka). Prešovčania si pripísali zaslúžene 3 body a prvé víťazstvo v sezóne 2013/2014.

Súpiska: Lipka – Harčár, P.Beliš, Prusák, Krempašský, Mihok, Nickler, R.Beliš, Roháľ, Bednár

Ďalší zápas odohrajú Prešovčania v rámci 6. kola 8.11.2013 proti ŠK Makroteam Žilina

FK Slovanet Prešov – MFK Tupperware Nové Zámky – 11:3 (6:2) Góly: R. Beliš 5, Mihok 2, Nickler 2, Prusák 2 – Krivočenko 2, Serbin Karty: Mihok, Krempaský, Harčár – Glofák Počet Divákov: 300. Rozhodovali: Kopec, Gál.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM