Ľubomír Hudačko Rôzne Rôzne

Profesionáli sa vrátia na obrazovku: Hviezdou opäť aj Prešovčan Michal Hudák alias Miki Hric!

Na obrazovky sa vráti populárny sitkom Profesionáli a podľa Jojky sa už začína opäť nakrúcať. Medzi postavami seriálu nebude opäť chýbať ani obľúbený východniar Miki Hric, ktorého hrá Prešovčan Michal Hudák.

Ilustračný obrázok k článku Profesionáli sa vrátia na obrazovku: Hviezdou opäť aj Prešovčan Michal Hudák alias Miki Hric!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa autorov seriálu sa vráti celá pôvodná zostava vrátane Skarlet „Skajky“ Balážikovej. Zaobísť sa ale zrejme budú musieť bez Jána Krónera v úlohe Miňa Demoviča. Podľa niektorých médií by nového krčmára mohol údajne hrať Roman Luknár.

Viacerí (a nielen) Prešovčania sa zhodnú na tom, že tento seriál okorenil príchod ďalšieho profesionála Mikiho Hrica, ktorého prevelili z Humenného. Ako sa na stránke seriálu uvádza, na policajnú stanicu prišiel ako expert a bývalý člen špeciálnych jednotiek. Až v podnapitom stave sa preriekol, že je obyčajný psovod, ktorému sa stratil pes…

Hercovi Michalovi Hudákovi táto úloha skutočne sadla, ako rodený Prešovčan nemá s východniarskym prízvukom najmenší problém. Profesionáli sa na obrazovky vrátia od roku 2014.

Foto: Facebook.com/Pro­fesionáli

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM