Správy

Primátorka vyhrnula rukávy a išla do toho: Takto s lopatou skrášľovala Prešov, FOTO

Tento pozdrav spôsobil značný ohlas, pretože pod príspevkom na sociálnej sieti sa začali hromadiť komentáre na to, ako by to v meste ešte šlo vylepšiť.

Ilustračný obrázok k článku Primátorka vyhrnula rukávy a išla do toho: Takto s lopatou skrášľovala Prešov, FOTO
1
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

„Každoročne sa nám darí robiť naše mesto krajším a útulnejším pre všetkých. Pozdravujem z ulice Za Kalváriou a spolu s manželom,“ píše na sociálnej sieti pre fanúšikov profil primátorky mesta Prešov Andrea Turčanová.

Množstvo komentárov

Tento pozdrav spôsobil značný ohlas, pretože pod príspevkom sa začali hromadiť komentáre na to, ako by sa ešte mohlo mesto vylepšiť.

Akcia Milujem svoje mesto už teda bola ukončená a takáto je bilancia: „Viac ako 1 000 ľudí si skrášlilo svoje okolie doma, v práci alebo len tak – v lokalite, ktorá im je blízka. Robíme to nielen pre seba, ale pre všetky naše ďalšie generácie,“ pripomenula Turčanová na sociálnej sieti.

Je čo vylepšovať

S lopatou v ruke teda prispela aj samotná primátorka, ale Prešovčania sa na sociálnej sieti dali jasne najavo, že by našli ešte ďalšie dôvody, prečo by to nemalo ostať len pri tom. V meste je totiž stále čo vylepšovať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archívne

Objektívom: Primátorka s lopatou skrášľovala Prešov
1
Galéria
Zdroj: turčanová

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM