Futbal

Prichádza trojica ďalších hráčov: Futbalistov Tatrana Prešov posilnia nové tváre

Týždeň pred začiatkom jarnej časti Fortuna ligy prišli pozitívne správy z kuchyne Tatrana Prešov. Vedenie si zmluvne zaviazalo trojicu nových hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Prichádza trojica ďalších hráčov: Futbalistov Tatrana Prešov posilnia nové tváre
Zdroj: TASR

Do kádra pribudol chorvátsky strelec Nikola Gatarič, obranca Patrik Prikryl a brankár Patrik Lukáš. Prešovský klub informoval o posilách na oficiálnej stránke.

O 25-ročného Chorváta Gatariča mal prešovský tréner Anton Mišovec eminentný záujem a samotný hráč ho o svojich kvalitách presvedčil v prípravných zápasoch. V prvých troch dueloch strelil dva góly a napokon si po súťažiach v Chorvátsku, Rakúsku či Nemecku vyskúša aj slovenskú súťaž.

Odchovanec banskobystrického futbalu Patrik Prikryl prišiel do Prešova z FK Pohronie. V druholigovom klube pôsobil počas uplynulých troch rokov.

V prešovskom klube bude pokračovať aj kariéra brankára Patrika Lukáča. Ten už v Tatrane pôsobil v dorasteneckom tíme, a do klubu sa vrátil po zastávkach v Česku, Senici č Podbrezovej. V Prešove vytvoril brankársku trojicu s Jozefom Talianom a Adriánom Slančíkom. Dres Tatrana si bude naďalej obliekať Erik Streňo, ktorý sa vrátil zo skúšky v Poľsku. Na dobrej ceste vyzerá byť aj spolupráca s Adriánom Leškom a Petrom Hošekom, naopak v klube nebudú pôsobiť Pavol Bellás a Matej Vaculík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM