Aktualizované Krimi

Pri Veľkom Šariši sa stala dopravná nehoda: Zrážka dvoch osobných áut!

Medzi Šarišskými Michaľanmi a Veľkým Šarišom v pondelok podľa polície došlo k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel.

Ilustračný obrázok k článku Pri Veľkom Šariši sa stala dopravná nehoda: Zrážka dvoch osobných áut!
Zdroj: TASR

Hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková informovala, že posádka rýchlej zdravotnej pomoci Sabinov pri prevoze pacienta do nemocnice náhodne prechádzala okolo nehody.

„Keďže bola na mieste udalosti ako prvá, zraneným poskytla neodkladnú prvú pomoc a privolala asistenciu zložiek cez Krajské operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Prešov. Z jedného nabúraného vozidla vychádzal dym, a tak ho hasiacim prístrojom uhasila,“ uviedla Načiniaková.

„Na ceste pri Veľkom Šariši došlo dnes okolo poludnia k dopravnej nehode 2 osobných áut. Na rovnom úseku cesty viedol v smere od Sabinova na Prešov 55-ročný muž osobné auto Peugeot 308. Zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s osobným autom Citroen, ktoré viedol 44-ročný muž,“ uviedol hovorca KR PZ Daniel Džobanik.

Krajský policajný hovorca zároveň dodal, že pri dopravnej nehode sa ťažko zranili štyri osoby a to obaja vodiči a dvaja spolujazdci v Peugeote. Džobanik doplnil, že v Citroene bol vodič sám.

„Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne. Hmotné škody boli predbežne vyčíslené na 20 000 €. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetrujú prešovskí dopravní policajti,“ uviedol Džobanik.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM