Krimi

Pri Prešove sa už kradne všeličo: V jednom dome zmizli topánky, v druhom saláma!

Novostavby nelákajú len mladé rodiny na bývanie, ale najmä dlhoprstých na zlodejiny. Tí sa neštítia zavítať ako nepozvaný hosť napriek tomu, že domáci sú prítomní. Využijú nezamknuté dvere či finty, že sú koledníci. Z domov tak miznú topánky, hotovosť i salámy.

Ilustračný obrázok k článku Pri Prešove sa už kradne všeličo: V jednom dome zmizli topánky, v druhom saláma!
Zdroj: Webnoviny.sk

Zlodejom sa v novostavbách kradne ľahšie, mnohé v Župčanoch nemajú dokončené ploty. V dome, kde kradli naposledy, síce plot majú, ale ešte nemajú bráničku. „Zlodej ukradol topánky veľkosti číslo 39 a čiernu koženú peňaženku s dokladmi a hotovosťou 10 eur,“ uviedla pre televíziu Joj hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

„Bolo odomknuté, my sme boli doma. Neviem, čo si mám o tom myslieť,“ povedal pre Jojku domáci pán. Majiteľ domu je rád, že zlodej si neodniesol viac, no na druhej strane je teraz viac opatrný, odteraz zamyká i keď sú doma. Ľudia si už všímajú aj všetkých vinšovníkov, ktorí nevynechajú ani jedny sviatky. Niektorí už neotvárajú ani im.

„U susedov bola na stole saláma, nikto tam nebol a zmizla. Boli zamknuté dvere, vonku boli topánky, tak už nevinšovali a zobrali topánky,“ pridal svoju skúsenosť miestny obyvateľ.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM