Ľubomír Hudačko Futbal

Prestížne východniarske derby klope na dvere: Obranca Tatrana Kačala vraví, že im máme čo oplácať!

Už len dva domáce zápasy delia futbalistov prešovského Tatrana od naplnenia jesennej kvóty. Doposiaľ zaznamenávajú tri fázy výkonov; dobrý začiatok, pád na dno a súčasný. Ten vraví aj v radoch klubu o umiestnení sa v prvej šestke. K tomu by mali prispieť aj tri body nad Košicami, v prestížnom derby!

Ilustračný obrázok k článku Prestížne východniarske derby klope na dvere: Obranca Tatrana Kačala vraví, že im máme čo oplácať!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

A práve béčku Košíc im majú koňare čo oplácať. V prvom vzájomnom zápase totiž inkasovali vyrovnávajúci gól v neuveriteľnej 97. minúte a dokonca museli dohrávať s mankom dvoch vylúčených hráčov. Nestratené dva body by vyzerali v tabuľke oveľa lepšie.

Prvá šestica v pelotóne totiž bude mať odrátané body s tímamí na miestach nižších, ako tucet postupujúcich do baráže a to by v konečnom účtovaní znamenalo, že Tatran by mal teraz 10 bodov. Pritom donedávna to vyzeralo veľmi zle. Aj vinou remízy s béčkom vraňarov, ku ktorému sa pre webstránku Tatrana vrátil obranca Richard Kačala.

„Máme im čo oplácať. Bol to z nášho pohľadu nešťastný zápas, pretože sme dostali dve červené karty, trochu zbytočné. Ale tak bude to špecifický zápas, aj keď je to B-čko. Je tam bývalý tréner, ktorý bol v Prešove, Marek Fabuľa, tak týmto to bude tiež veľmi zaujímavé. Ale verím, že to zvládneme a potešíme divákov,“ hovorí pre 1fctatran.

Zároveň si praje, aby góly padali do siete hostí: „Verím, že zápasu bude priať dobré počasie a bude dobrý terén. Dúfam, že padne veľa gólov a samozrejme najmä do košickej siete. Cieľom je zvíťaziť, chceme totiž prezimovať na čo najlepšom mieste,“ dodal Richard Kačala.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM