Marcel Mojžiš Krimi

Prešovský volejbalista Prokipčák (†20) zomrel pri nehode!

Mimoriadne tragická nehoda sa stala v noci v dedine Štefanská Huta v okrese Spišská Nová Ves. Škoda Felícia čelne narazila do stromu, ktorý sa následne zlomil a zrútil sa na havarované auto. Zrážku neprežili až traja ľudia.

Tri ľudské životy si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v sobotu o 22.45 v obci Štefanská Huta pri Krompachoch v okrese Spišská Nová Ves.

Medzi obeťami má byť podľa informácií portálu tvnoviny.sk aj mladý prešovský volejbalista Pavel Prokipčák (†20). Informáciu potvrdil pre web televízie Markíza aj oficiálny predstaviteľ klubu. Viac [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/tragicka-nehoda-pri-krompachoch-strom-pochoval-v-aute-troch-ludi.html]TU.[/lin­k]

Ako uviedol operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach Jozef Mižura, osobné auto značky Škoda Felícia narazilo čelne do stromu. „Strom sa následné prelomil a spadol na auto,“ spresnil Mižura.

[color=#0066ff]­Doplnil, že na mieste zasahovali príslušníci Hasičskej stanice z Krompách, policajti, aj záchranná zdravotná služba. „Zraneným však už nedokázali pomôcť, mali zranenia nezlučiteľné zo životom,“ dodal. Okolnosti dopravnej nehody sa vyšetrujú.[/color]

spisska24.sk/tasr Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM