Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovský poslanec na zastupiteľstve o IMT Smile: Slová, ktoré Táslerovcov zaručene potešia!

Prešovský poslanec Juraj Hudáč sa počas piateho mestského zastupiteľstva rozhovoril o známej kapele IMT Smile. Jej lídrami sú dlhé roky bratia Táslerovci a práve im adresoval pochvalné slová. Z čoho sa iste môžu tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Prešovský poslanec na zastupiteľstve o IMT Smile: Slová, ktoré Táslerovcov zaručene potešia!
Zdroj: YouTube.com

Téma Dobrého festivalu niečo vyše dvoch mesiacov pred jeho začiatkom rezonovala aj na prešovskom zastupiteľstve.

Pochvalne sa na adresu obľúbeného podujatia vyjadrili hneď niekoľkí poslanci, podporiť jeho pokračovanie neváhali Rudolf Dupkala, či Martin Ďurišin. Slovo ku kapele IMT Smile, ktorá s bratmi Táslerovcami na čele festival organizuje, si zobral aj Juraj Hudáč. Hudobníkom adresoval pochvalné slová.

„Dobrý festival je dôležitá vec, hoci nie najdôležitejšia. Zarazili ma však niektoré reakcie kolegov poslancov. IMT Smile je skupina, ktorá je výkladnou skriňou slovenskej populárnej hudby. Sú to chlapci, ktorí sa vždy hrdo hlásili k nášmu mestu. Vždy hovoria o tom, že sú Prešovčania a že Prešov milujú. Používať amfiteáter ako argument, že veď už majú ten, tak čo ešte chcú je pre mňa neuveriteľný,“ uviedol počas zastupiteľstva do plénu.

Reagoval tak na margo poslanca Richarda Drutarovského, ktorý spomenul fakt, že hudobník Miro Tásler už má vo svojom prenájme amfiteáter. Vo svojich pochvalných slovách poslanec Hudáč ale ešte pokračoval: „Neviem, či ste niektorí boli na amfiteátri tesne predtým, než ho prevzali Táslerovci. Veď tam rástli stromy a pod pódiom boli injekčné striekačky a exkrementy a neviem, či sme tam nenašli aj nejaké mŕtvoly. Toto by sa malo vzať do úvahy. Aby keď bude kapela v apríli spievať v PKO o ľuďoch, čo nie sú zlí, a že len ľudstvo je príšerné, aby tým nemysleli nás,“ dodal Hudáč.

Čítajte tiež:

Miro Tásler z IMT Smile v rozhovore: Dobrý festival na amfiteátri o rok nemusí byť!

Dobrý festival ohlásil zmenu: Kde sa tento rok obľúbené podujatie uskutoční?

foto: youtube

IMT Smile má novú pieseň: Volá sa pri tebe, Tásler sa hrá s číslami
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM