Rôzne

Prešovskí školáci zabojujú o nevšednú výhru: Skupinová foto s hráčmi a hokej zadarmo pre celú triedu

Kreativite sa medze nekladú, inak tomu nebude ani v prípade súťaže s hokejovým klubom Prešova. Šancu vyhrať vstupenky na lákavé play off majú všetci školáci, ktorí sa zapojia do akcie s názvom Školy žijú hokejom. Čo bude potrebné pre výhru urobiť?

Ilustračný obrázok k článku Prešovskí školáci zabojujú o nevšednú výhru: Skupinová foto s hráčmi a hokej zadarmo pre celú triedu
Zdroj: Dnes24.sk

Vstupenky na play off si zaslúžia fanúšikovia, ktorí vytvoria videá, fotografie či kresby s motívom HC Prešov 07. Na prvé dva alebo jeden zápas Play-off 1.HL 2013/14 tímu HC Prešov 07 v ICE Aréne pre celú triedu aj vašu triednu učiteľku/učiteľa sú vstupenky pripravené. Okrem toho víťazi budú mať možnosť na spoločnú fotografiu s hráčmi A tímu HC Prešov 07!

Výsledné tvorby môžete posielať na hc07.sutaz@gmail.com : „Najlepšie práce budú uverejnené na oficiálnom webe HC Prešov 07. Každá trieda sa môže zapojiť do súťaže „Školy žijú hokejom“ zaslaním jedného mailu. Následne bude vybraná najlepšia trieda, ktorá získa vstupenky na prvé dva zápasy Play-off 1.HL v ICE Aréne Prešov a možnosť odfotiť sa s hráčmi A tímu HC Prešov 07,“ uviedol na oficiálnej stránke klubu Lukáš Rusňák.

Výtvory treba posielať do 8.2.2014. Víťaz bude uverejnený 9.2.na oficiálnej stránke www.hc07.sk: „Výhercov súťaže budeme následne kontaktovať,“ dodal Rusňák. Zaslaním fotografie dávate súhlas na jej zverejnenie na oficiálnej FB stránke HC Prešov 07.

Zdroj: HC07/Global24

HC 07 Sutaz
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM