Správy

Prešovské kúpalisko na Sídlisku III už otvorili: Aké NOVINKY v novej sezóne ponúka?

Prešovčania sa dočkali, od piatka už môžu šantiť v bazénoch aj na trojke. Tento moment si žiadali mnohí, pretože horúčavy sú už na nevydržanie.

Ilustračný obrázok k článku Prešovské kúpalisko na Sídlisku III už otvorili: Aké NOVINKY v novej sezóne ponúka?
Zdroj: Dnes24.sk

Osviežiť sa po novom môžeme už aj na Sídlisku III. Miestne kúpalisko má otvorené brány, čo v aktuálnom hice iste poteší mnohých Prešovčanov.

Aké podmienky však platia pred vstupom na známe kúpalisko?

Vstup za 7 eur

„Maximálna kapacita je 1 700 ľudí. Návštevníci však nesmú byť pod vplyvom návykových látok a riadime sa pokynmi a opatreniami pandemickej komisie Covid semaforom. Podmienky sa teda môžu aj zmeniť,“ uviedol pre Prešov 24 Jozef Paľa-Kočiščák z neziskovej organizácie Východoslovenský región, ktorá má toto kúpalisko na Sídlisku III v prevádzke.

Dôležitý údaj je nadšencov letných radovánok cena za vstup. „Celodenný lístok pre dospelých je 7 eur, pre deti a dôchodcov 5 eur a po 15. hodine je zľavnené vstupné: dospelí 5 eur a deti a dôchodcovia 3 eurá,“ konkretizoval ďalej Paľa-Kočiščák.

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Zaujímalo nás tiež to, aké novinky si toto kúpalisko pre návštevníkov v tejto sezóne pripravilo.

Viac lehátok

„Sú nové povrchy pri bazénoch, viac lehátok a nové bufety s novými jedlami. Pripravujeme tiež množstvo aktivít pre deti, ale aj dospelých. Spustený už bude nový solárny systém, takže si prídu na svoje aj milovníci teplejšej vody,“ doplnil na záver Paľa-Kočiščák.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archívne

Správy z Prešova ponúkame tu:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM