Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovská teologická fakulta ide na to zaujímavo: Tešte sa na Pevnosť Boyard!

Špeciálny deň majú na pôde Prešovskej univerzity v Prešove. Zapája sa doň aj Gréckokatolícka teologická fakulta. A to s Pevnosťou Boyard.

Ilustračný obrázok k článku Prešovská teologická fakulta ide na to zaujímavo: Tešte sa na Pevnosť Boyard!
Zdroj: Dnes24.sk

Na Dni otvorených dverí, ktorý sa začal o 08.00 v hlavnej budove areálu PU na ulici 17. novembra, sa predstavia všetky fakulty, inštitúty i pracoviská.

Ako uviedla hovorkyňa univerzity Kamila Urmaničová, okrem množstva informácií návštevníci môžu vidieť nevšedné fyzikálne a chemické pokusy, bezpilotnú helikoptéru s 3D skenerom zemského povrchu, ochutnať môžu pravoslávne jedlo kolivo, chýbať nebude hudba, spev, či divadlo v podaní umeleckých súborov PU.

Pripravená je aj diskusia s názvom Na slovíčko, pán rektor v Centrálnej študovni Univerzitnej knižnice, kde rektor René Matlovič odpovie na všetky otázky. Podobnú diskusiu pripravujú aj niektoré fakulty so svojimi dekanmi. Zaujímavosťou bude aktivita Pevnosť Boyard Gréckokatolíckej teologickej fakulty, ktorú vymysleli študenti programu animácia voľnočasových aktivít.

Fakulta športu PU pripravila možnosť celodenného testovania na prístroji „In Body“, ktorý okrem iného dokáže určiť percentuálny podiel tuku a svalstva v tele. Nebude chýbať ani živé vysielanie študentskej televízie TV Mediálka či internátneho Rádia PaF.

Čítajte viac o Dni otvorených dverí na PU!

foto: fb pu

VIDEO študentov PU: Na DOD lákajú škaredou Betty
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM