Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovská skupina Sunlips: Speváčka Viky sa vydala za brata Paľa!

Všetko je raz prvýkrát. Aj svadba súrodencov, ktorú predviedli hudobníci zo skupiny Sunlips Viktória Koláriková s Paľom Vozárom dokonca pred kamerami! Čo si od toho sľubujú a aký to má dôvod?

Ilustračný obrázok k článku Prešovská skupina Sunlips: Speváčka Viky sa vydala za brata Paľa!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Prešovčania totiž k dynamickej rockovej skladbe Všetko je raz prvýkrát videoklip, ktorý režisérsky zastrešil Peo Sihelský. Speváčka Viky si vyskúšala pred kamerou viacero polôh.

Kontroverzia v kostole

Ako priznala, najbližšia je jej práve tá, ktorú si v súčasnosti vychutnáva naplno, teda „mama speváčka“. „Klip je o tom, aby sme sa v živote vedeli uvoľniť a v zabehanom stereotype si užívali krásne momenty, ktoré sa síce môžu zopakovať, no prvýkrát je vždy len raz. Ten moment je najsilnejší a ostáva v nás“, pripomenula Viky.

Keďže scény v klipe majú retrospektívny zámer, Viky si počas nakrúcania oživila mnohé zo spomienok – od tínedžerských čias, kedy po malom pive spoznala, čo je to byť spoločensky unavená, cez prvú lásku, rozchody, preplakané noci, prvú pracovnú pozíciu v kancelárii, chvíle s kapelou až po vlastnú svadbu bez šťastného konca. Práve v kostole pred oltárom zvolili Sunlips prvú kontroverziu.

Obávala sa nárazu

Viky sa totiž vydá za gitaristu a brata Paľa. „Dostala som za úlohu vybrať si ženícha. Nemala som však nikoho poruke, kto by sa tejto úlohy zhostil. Tiež som si povedala, že by bolo zvláštne vyberať niekoho cudzieho. Moja voľba nakoniec padla na najbližšiu rodinu, čo určite nie je nič zvláštne. Paľo zvládol svoju rolu bez problémov, no ja som myslela, že vybuchnem od smiechu. Taxikári na mňa trúbili, ľudia z áut sa usmievali a kývali mi ako ozajstnej neveste. Bolo to vtipné," smiala sa Viky.

Najviac si atraktívna speváčka užila jazdu na motorke. Vzrušujúci zážitok má jeden háčik. Za spolujazdcom sedela bez prilby a to znamená porušenie zákona! „Zákon som porušila, no a čo? Skôr som sa obávala nárazu, aby som natáčanie prežila bez ujmy. Motorkár bol však perfektný. Jazdil bezpečne, ale tak, aby sa mi to páčilo, nech si to užijem dokonalým spôsobom," reagovala Viky.

Redakciu informoval Imrich Makó

Sunlips - Všetko je raz prvýkrát
1
Galéria
Sunlips - Všetko je raz prvýkrát
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM