Ľubomír Hudačko Správy

Prešovská polícia stratila trpezlivosť: Takéto zrazy nespôsobilých áut NEBUDEME tolerovať!

V poslednej dobe sa v Prešovskom kraji uskutočnili zrazy vodičov upravených áut, ktoré nie sú spôsobilé na premávku na pozemných komunikáciách.

Ilustračný obrázok k článku Prešovská polícia stratila trpezlivosť: Takéto zrazy nespôsobilých áut NEBUDEME tolerovať!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

Informuje o tom Prešovská krajská polícia na sociálnej sieti. „Tieto neohlásené akcie boli uskutočnené na verejne prístupných miestach bez súhlasu dotknutých úradov a správcov komunikácií,“ vysvetľujú muži zákona.

Polícia teda zrealizovala akciu so zvýšeným počtom policajtov, ktorí vykonali kontrolu.

Zistili viaceré porušenia

„Deviatim autám zadržali osvedčenia o evidencii vozidla a tabuľky s evidenčným číslom, uložili pokutu za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti a ďalších osem porušení pravidiel cestnej premávky prekročením najvyššej dovolenej rýchlosti bude riešených v rámci objektívnej zodpovednosti,“ vysvetlili ďalej z polície.

Zároveň apeluje na všetkých potenciálnych účastníkov, aby si overili, či ide o povolené, resp. ohlásené podujatie a aby sa nezúčastňovali neohlásených a nepovolených zhromaždení.

„Akcie tohto charakteru, ktoré budú neohlásené, bez súhlasu dotknutých úradov a správcov komunikácií nebudeme tolerovať a neobídu sa bez náležitej reakcie Policajného zboru,“ doplnila polícia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM