Ľubomír Hudačko Hokej

Prešovská hokejistka o vtipnej situácii počas ich zápasu. Na ten moment hráčky nezabudnú

V športe a to aj v hokeji sa neraz vyskytne nejaký kuriózny či vtipný moment. O jeden z nich sa podelila Lucia Čarnoká, hráčka prešovskej Šarišanky.

Ilustračný obrázok k článku Prešovská hokejistka o vtipnej situácii počas ich zápasu. Na ten moment hráčky nezabudnú
8
Galéria
Zdroj: archív Lucie Čarnokej

Kurióznych či vtipných zážitkov, ktoré počas svojej doterajšej kariéry zažila Lucia Čarnoká z prešovského hokejového tímu Šarišanky bolo množstvo. Jeden taký pre náš portál aj opísala.

Smial sa aj tréner

„Ten najvtipnejší bol asi ten, keď naša spoluhráčka počas zápasu, ktorý sme nehrali práve najlepšie, vykorčuľovala zo striedačky na ľad spolu s dekou, ktorá sa jej zachytila na pásku, ktorú mala olepenú na holenných chráničoch. Ona si to však nevšimla, a pokojne hrala a naháňala sa za pukom ďalej. Všetci ostatní prestali hrať a veľmi sme sa na tom zabávali, dokonca sa zasmial aj tréner, ktorý z našej hry nebol veľmi nadšený,“ zaspomínala si na pre náš portál Lucia. Túto vtipnú historku si podľa nej pamätajú azda všetci, ktorí boli vtedy na zápase a často na ňu aj spomínajú.

Lucia je navyše pôvabná žena, natíska sa preto otázka, či sa venuje aj modelingu. „Nevenujem sa mu, ale ako každá žena aj ja sa o seba rada starám. Doprajem si čas u kaderníčky, rada sa líčim a obliekam. Nemám najmenší problém obuť si opätky a obliecť si šaty. Sme úplne normálne ženy ako všetky ostatné, akurát sa venujeme športu, o ktorom si ľudia myslia, že aj hokejistky musia automaticky vyzerať ako chlapi,“ prezradila nám.

Majú vyvalené oči

A na margo tejto témy Lucia dopĺňa, že veľa ľudí v jej okolí je prekvapených, keď im povie, že hrá hokej. Keď sa jej niekto opýta, aký šport robí, často ich necháva hádať a ako priznáva, zabáva sa na tom. „Keď im to po neúspešných tipoch prezradím, majú vyvalené oči. Niektorí ani netušia, že ženský hokej na Slovensku existuje, ale berú to pozitívne. Samozrejme, nájdu sa aj takí, ktorí si neodpustia posmešok typu „ojooj pozor, lebo ona je hokejistka, ešte mi dá bodyček“, ale nemyslím si, že v nich vzbudzujem rešpekt. Je to skôr v rámci zábavy,“ dodala na záver sympatický obrankyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Hokejistka Lucia Čarnoká: V prešovskej Šarišanke hrá v obrane
8
Galéria
Zdroj: archív Lucie Čarnokej
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM