Hokej

Prešovčanov čaká semifinále so Skalicou: Začiatok duelu oživí aj hudobný hosť

Potešia sa fanúšikovia hokeja, ale aj hudby. Prvé semifinále play off I. Hokejovej ligy medzi Prešovom a Skalicou oživí hudobný hosť.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčanov čaká semifinále so Skalicou: Začiatok duelu oživí aj hudobný hosť
Zdroj: Dnes24.sk

Prešovskí hokejisti zabojujú o finále a miestenku v baráži o Tipsport ligu proti prvoligovému nováčikovi zo Skalice. Záhoráci, ktorí posledných devätnásť sezón patrili k slovenskej špičke, zdolali vo štvrťfinálovej sérii húževnaté Topoľčany 3:2 na zápasy. Prešov, ktorý vyhral základnú časť 1. ligy, začne semifinále už tento piatok a v sobotu (24. a 25. február 2017) o 18:00 na domácom ľade.

Prípadný piaty rozhodujúci zápas sa odohrá v piatok, 3. marca 2017. Víťaz série postúpi do finále, kde sa stretne s úspešnejším zo série medzi Detvou a Michalovcami. Obaja finalisti automaticky postúpia aj do baráže o extraligu, kde si zmerajú sily s poslednými dvoma tímami z našej najvyššej súťaže.

Okrem hokeja, v ktorom pôjde o veľa, sa môžete tešiť aj na zaujímavý sprievodný program. „Začiatok semifinále oživí prešovský spevák Martin Husovský zo skupiny Komajota, pre fanúšikov máme opäť pripravenú svetelnú šou spojenú s predzápasovým predstavením našich hokejistov, krasokorčuliarske vystúpenie či rôzne zaujímavé súťaže o hodnotné ceny,“ informuje klub na hcpresovpengu­ins.sk.

Vstupenky na semifinále v cene 3 eurá budú v predpredaji na vrátnici zimného štadióna v stredu od 14:00 do 18:00, vo štvrtok od 10:00 do 18:00 a v piatok od 10:00 do 17:00. „Prosíme fanúšikov, aby si lístky kúpili buď v predpredaji, alebo prišli v deň zápasu na štadión v dostatočnom predstihu a vyhli sa tak zdĺhavejšiemu čakaniu na vstupenky,“ znejú pokyny od vedenia prešovského klubu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné/Vlado Salzer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM