Ľubomír Hudačko Kultúra

Prešovčania z Chiki liki tu-a to majú vymyslené zaujímavo: Takúto ponuku pripravili pre ľudí!

Chiki Liki Tu-A chcú vydať nový album netradične. Kapela spustila jeho predpredaj, no nechcú to len tak. K podpísanej novinke vám muzikanti môžu pribaliť rôzne bonusy, čo nie je bežným zvykom!

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania z Chiki liki tu-a to majú vymyslené zaujímavo: Takúto ponuku pripravili pre ľudí!
Zdroj: Dnes24.sk

Môžete získať okrem iného tričko, lístky na koncerty, alebo sa môžete stať krstným otcom. Stačí si vybrať z ich ponuky ako prispieť.

Už 2. marca sa svetla sveta dočká nový album prešovskej formácie Chiki liki tu-a. Kapela ho chce vydať vďaka crowdfundingu. Hudobníci prezradili nielen názov novej dosky – Slzý tvý mámy, Šedivý a spol. – ale ponúkajú aj možnosť pokrstiť ho na koncertoch či ďalšie bonusy.

Muzikanti z Chiki liki si uvedomujú, že fanúšikovia boli dostatočne trpezliví, navštevovali ich koncerty a preto dávajú svojim priaznivcom až dvanásť alternatív. Album si môžete vybrať napríklad v digitálnej forme, na klasickom nosiči, získať k nemu bonusy alebo novinku pokrstiť.

Doposiaľ kapele fanúšikovia prispeli sumou 1689 eur. Nie je to tak dávno, čo svoje CD podobnou formou príspevkov od fanúšikov za benefity využila aj Katka Koščová. Jej cieľom bolo vyzbierať 4 000 eur, suma sa vo finále k tejto hranici aj skutočne priblížila.

Keďže nová platňa vyjde po desiatich rokoch, implementovala kapela do svojej stránky interaktívny prvok, ktorý fanúšikom skráti čakanie. Nielenže si poskladajú obal nového albumu, ale dozvedia sa aj jeho názov.

„Oplatí sa tiež sledovať náš profil na sociálnej sieti, pretože na ňom budú postupne pribúdať ďalšie žarty,“ pozýva Martin Višňovský kapelových fanúšikov.

Skupina má na svojom konte albumy Nezatváraj Milan dvere (1998), Budeš musel vlasy na blond prefarbil (2000), 2CD Kysak (2002), ktoré je reedíciou predchádzajúcich albumov s bonusmi vydaných Agentúrou Pohoda, Choďte sa hrať pred vlastný vchod (2003) a Dvojkilometrový jeleň (2005).

Informácie redakcii sprostredkoval Edo Kopček

Foto: Jaro „Jaris“ Vaľko

Singel Prezident: Objaví sa na novom albume Chiki liki tu-a
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM