Ľubomír Hudačko Futbal

Prešovčania vyhrali 5. zápas za sebou a sú vysoko: Využili hlúposť brankára Púchova

Duel s lídrom dopadol nad očakávania. Hoci zelenobieli prehrávali, duel dokázali otočiť a na chvíľu sa ocitli na 1. mieste tabuľky.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania vyhrali 5. zápas za sebou a sú vysoko: Využili hlúposť brankára Púchova
Zdroj: Dnes24.sk

Púchovčania hrali aktívne len prvých dvadsať minút. Potom prebrali iniciatívu domáci Prešovčania, ktorí išli odhodlane za ďalším víťazstvom.

Po polčasovej prestávke za stavu 1:1 sa hralo prakticky na jednu bránu, napokon rozhodla hlúpa chyba hosťujúceho brankára.

Štvrťhodinu pred koncom spôsobil po zbytočnom faule a lopte v bezpečí surový šľapák, čím spôsobil pokutový kop.

Nervozita a emócie

Kapitán Dolný z bieleho bodu nezaváhal a upravil svojím šiestym gólom na 2:1. Po zápase bol Tatran chvíľu na 1. mieste, Košice totiž hrali svoj duel až o dve hodiny neskôr.

„Domáce zápasy nám prvých dvadsať minút nevychádzajú, sme nervózni. Vyplýva to asi z toho, že chlapci veľmi chcú. Zrejme musí prejsť čas, zopár minút, aby nervozitu zo seba striasli. Na ihrisku aj v hľadisku prevládali veľké emócie, ale aj preto sa hrá futbal."

"Chlapci si zaslúžia pochvalu, pretože nie je to ľahké, keď už v 9. minúte doma prehrávate 0:1. Vydali zo seba všetko, patrí im veľká pochvala,“ sprostredkoval Tatran Prešov názor po zápase asistent trénera Branislava Benka na sociálnej sieti.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM