Ľubomír Hudačko Futbal

Prešovčania sa vracajú naspäť: Tatran bude hrať zápasy opäť na vlastnom štadióne

Kým iné tímy sa vracajú hrať domáce futbalové zápasy na svoj štadión až v čase, keď je aspoň čiastočne dokončený, v Prešove to bude trochu inak.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania sa vracajú naspäť: Tatran bude hrať zápasy opäť na vlastnom štadióne
Zdroj: Dušan Guman

Tatran bude hrať zápasy III. ligy Východ na hlavnom štadióne v Prešove. Na svoje ihrisko sa vráti po dva a pol roku. A-mužstvo 1. FC Tatran Prešov odohralo na svojom štadióne majstrovský zápas naposledy 3. decembra 2016 s Myjavou.

„Kvôli licenčným podmienkam prvej a druhej ligy vo svojom domovskom stánku ďalej hrať nemohli. Náhradným azylom Prešovčanov sa stalo Národné tréningové centrum v Poprade, kde sa konali ich domáce prvoligové zápasy,“ uviedol informácie Tatran Prešov na svojom webe.

Po roku a pol sa zeleno-bieli presunuli na Horný Zemplín a domáce prostredie mali na ihrisku v Stropkove. Po vyše dva a pol roku sa však vracajú naspäť do metropoly Šariša.

„Na hlavnom štadióne na Čapajevovej ulici v Prešove sa uskutočnia ich domáce zápasy v III. lige Východ. Zeleno-bielych čaká prvý duel na svojom štadióne v sobotu 10. augusta 2019. Od 15.30 h budú hostiť Veľké Revištia,“ znejú ďalšie informácie z kuchyne klubu.

A v galérii si pozrite to, že v Prešove sa chystá aj 1. ročník zaujímavého festivalu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V našom meste sa bude konať festival Pomišaj: Takýto program ponúkne
1
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM