Ľubomír Hudačko Rôzne

Prešovčania pred zápasom Realu s Manchestrom: Takéto parádičky predviedli s loptou!

Mali možnosť predviesť svoje majstrovstvo pred zrakmi fanúšikov najlepších klubov uplynulej sezóny. Aha, aké parádičky ukázali Prešovčania v Skopje.

Ilustračný obrázok k článku Prešovčania pred zápasom Realu s Manchestrom: Takéto parádičky predviedli s loptou!
Zdroj: TASR

Ako nám trojica Prešovčanov, ktorá vystupuje pod názvom Hands up crew prezradila, sú jedinou freestyle skupinou na Slovensku a niekoľkonásobní účastníci talentovej TV šou. Taktiež aj vicemajstri sveta z MS vo futbale umelcov v Moskve 2016 v kategórii najoriginálnejšie vystúpenie. Okrem toho si vytvorili aj vlastný hodinový športovo-zábavný program Šport Bez Limitov, ktorý je vhodný hlavne pre deti a mládež a publikum si má možnosť vyskúšať a naučiť sa niečo z ich kúskov.

Nedávno sa dokonca vrátili z európskeho futbalového Superpohára v Skopje. „Tam sme niekoľkokrát predviedli našu šou a zabávali fanúšikov Realu Madrid a Manchesteu United v najväčšej neutrálnej fan zóne. Hneď potom sme smerovali na štadión, kde sme si pozreli svetový futbal a veľkolepé divadlo v podaní víťazov Ligy Majstrov a Pohára UEFA,“ porozprávali nám chalani z Hands up crew o nedávnom zážitku. A ako im to išlo, to si už môžete pozrieť v priloženom videu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM